Morgengry Frederiksberg

Morgengry er et lille antroposofisk arbejdsfælleskab på Frederiksberg, der pt. rummer 2 voksne og 6 børn, men vi har plads til en ekstra voksen samt flere børn.

Vi er ansat som private passere igennem Frederiksberg kommune, og står selv for kontakten til forældrene, samt har ansvaret for egne børn. Vi deler lokalerne og spiser sammen, men er ellers fleksible i at forme det lille fællesskab ind i ”det store”.

Vi er pt. en lærer udannet indenfor antroposofien, og en pædagog/helsepædagog, du behøver ikke være Rudolf steineruddannet, men må gerne have en oprigtig interesse i at sætte dig ind hvad det lille barn fra 1- 3 år har brug for, ud fra det antroposofiske perspektiv.

Vi bor i stueetagen, med en dejlig lukket gårdhave hvor børnene står ude og sover hele året, samt små oaser hvor de kan lege. Vi arbejder mellem 34 og 37 t. ugentligt i tidsrummet kl 8 – 15:30/16, afhængigt af praktiske opgaver, åbne/lukkevagter, indkøb og administrative opgaver, som vi deles om.

Opstart kan være fra 1.8. /1.9. /1.10. alt efter hvad der lige passer.

Hvis det har fanget din interesse, og vil du vide mere så kontakt os på tlf. 60140496, og/ eller send et par ord om dig selv samt kontakt oplysninger på egebjaerg@gmail.com

For at ansøge til dette job send dine informationer til egebjaerg@gmail.com