Jobannonce på steinerjob.eu

Skriv din annoncetekst i Word (helst) og send den pr. mail til job@steinerjob.eu – Du kan også skrive annoncen direkte i mailen eller vedhæfte som en pdf. 

BEGRÆNSEDE MULIGHEDER FOR GRAFIK:
Bemærk venligst at pdf-annoncer ikke kan vises som de er – teksten uddrages og lægges ind i standardformatet for annoncer. Logoer vises over annoncen. Hvis logoet ikke medfølger, hentes det typisk fra annoncørens hjemmeside (hvis du har annonceret før, ligger logoet i systemet). Baggrunde vises ikke under brødteksten.

På Steinerjob.eu er annoncens størrelse (længde) stort set uden betydning. Logo vises over annoncen.

En annonce på Steinerjob.eu koster pr. 1. januar 2021 – uanset størrelse og varighed:

KUN kr. 400,- + moms

Annoncen bringes hurtigst muligt, som oftest indenfor ét døgn efter modtagelsen og du får en regning på kr. 400,- + moms.

Spørgsmål? Ring 4015 2062 eller send en mail til job@steinerjob.eu

Annoncens “levetid” på steinerjob.eu

Medmindre andet er aftalt, eller annoncøren selv anmoder herom, fjernes annoncen lige over midnat dagen efter ansøgningsfristens udløb. Annoncer med “hurtigst mulig” ansøgningsfrist og tiltrædelsesdato fjernes automatisk efter 2 måneder. Fjernede annoncer kan dog hurtigt genskabes, fx ved genopslag med anden ansøgningsdato etc.

Steinerjob.eu er oprettet for at tilbyde en “jobportal” for Steiner-institutioner der søger personale, eller for jobsøgende der ønsker en stilling i en Steiner-institution.

Steinerjob.eu er etableret i samarbejde med Sammenslutningen af Rudolf Steiner Dagtilbud i Danmark, men drives på kommercielle vilkår, uafhængigt af Sammenslutningen eller andre organisationer.

Venlig hilsen

Dorthe Barholt
Dalbakkegård
Dalbakkevej 2
4894 Øster Ulslev
CVR-nummer 22014781