Om Steinerjob2021-07-14T15:07:01+02:00

Jobannonce på steinerjob.eu

Skriv din annoncetekst i Word (helst) og send den pr. mail til pimpegryden@teknografik.dk – Du kan også skrive annoncen direkte i mailen eller vedhæfte som en pdf. 

BEGRÆNSEDE MULIGHEDER FOR GRAFIK:
Bemærk venligst at pdf-annoncer ikke kan vises som de er – teksten uddrages og lægges ind i standardformatet for annoncer. Logoer vises over annoncen. Hvis logoet ikke medfølger annoncen hentes det typisk fra annoncørens hjemmeside (hvis du har annonceret før, har jeg logoet liggende). Baggrunde vises ikke under brødteksten.

På Steinerjob.eu er annoncens størrelse (længde) stort set uden betydning, så længe den kan rummes indenfor de rammer der udstikkes af webmaster. Logo vises over annoncen.

En annonce på Steinerjob.eu koster pr. 1. januar 2021 – uanset størrelse og varighed:

KUN kr. 400,- + moms

Annoncen bringes hurtigst muligt, som oftest indenfor ét døgn efter modtagelsen og du får en regning på kr. 400,- + moms.

Spørgsmål? Ring 24605720 eller send en mail til pimpegryden@teknografik.dk.

Annoncens “levetid” på steinerjob.eu

Medmindre andet er aftalt, eller annoncøren selv anmoder herom, fjernes annoncen lige over midnat dagen efter ansøgningsfristens udløb. Annoncer med “hurtigst mulig” ansøgningsfrist og tiltrædelsesdato fjernes automatisk efter 2 måneder. Fjernede annoncer kan dog hurtigt genskabes, fx ved genopslag med anden ansøgningsdato etc.

Steinerjob.eu er oprettet for at tilbyde en “jobportal” for Steiner-institutioner der søger personale, eller fro jobsøgende der ønsker en stilling i en Steiner-institution.

Steinerjob.eu er etableret af TeknoGrafik v/Erling A. Nielsen i samarbejde med Sammenslutningen af Rudolf Steiner Dagtilbud i Danmark, men drives på kommercielle vilkår, uafhængigt af Sammenslutningen.

TeknoGrafik v/Erling A. Nielsen har siden marts 2004 stået for produktion og udgivelse af Pimpegryden – Tidsskrift for Rudolf Steiner-pædagogik.

Læs mere om Pimpegryden på www.pimpegryden.dk og om Sammenslutningen på www.rudolfsteinerdagtilbud.dk.

Venlig hilsen

Erling A. Nielsen