Om Steinerjob2019-05-28T10:53:55+02:00

Jobannonce på steinerjob.eu

En annonce på Steinerjob.eu koster pr. 1. januar 2019 – uanset størrelse og varighed:

KUN kr. 400,- + moms

Annoncens størrelse, manuskript mm.

På Steinerjob.eu er annoncens størrelse (længde) stort set uden betydning, så længe den kan rummes indenfor de rammer der udstikkes af webmaster. Logo vises over annoncen.

Manuskripter modtages – helst pr. mail – i alle gængse filformater som Word, pdf etc. – eller skrevet direkte i mailen.

BEGRÆNSEDE MULIGHEDER FOR GRAFIK:
Bemærk venligst at pdf-annoncer ikke kan vises som de er – teksten uddrages og lægges ind i standardformatet for annoncer. Logoer vises over annoncen. Hvis logoet ikke medfølger annoncen hentes det typisk fra annoncørens hjemmeside. Baggrunde vises ikke under brødteksten.

Annoncen bringes hurtigst muligt, som oftest indenfor ét døgn efter modtagelsen og du får en regning på kr. 400,- + moms.

Send annoncen til pimpegryden@teknografik.dk

Annoncens “levetid” på steinerjob.eu

Medmindre andet er aftalt, eller annoncøren selv anmoder herom, fjernes annoncen lige over midnat dagen efter ansøgningsfristens udløb. Annoncer med “hurtigst mulig” ansøgningsfrist og tiltrædelsesdato fjernes automatisk efter 2 måneder. Fjernede annoncer kan dog hurtigt genskabes, fx ved genopslag med anden ansøgningsdato etc.

“Andre” annoncer på steinerjob.eu

Du er velkommen til at indrykke kursusannoncer og lign. med relation til Steiner-pædagogik/antroposofi. Pris og placering efter aftale.

Send en mail til pimpegryden@teknografik.dk for nærmere information.

Steinerjob.eu er oprettet for at tilbyde en “jobportal” for Steiner-institutioner der søger personale, eller fro jobsøgende der ønsker en stilling i en Steiner-institution.

Steinerjob.eu er etableret af TeknoGrafik v/Erling A. Nielsen i samarbejde med Sammenslutningen af Rudolf Steiner Dagtilbud i Danmark, men drives på kommercielle vilkår, uafhængigt af Sammenslutningen.

TeknoGrafik v/Erling A. Nielsen har siden marts 2004 stået for produktion og udgivelse af Pimpegryden – Tidsskrift for Rudolf Steiner-pædagogik.

Læs mere om Pimpegryden på www.pimpegryden.dk og om Sammenslutningen på www.rudolfsteinerdagtilbud.dk.

Venlig hilsen

Erling A. Nielsen