Jobannonce på steinerjob.eu

Skriv din annoncetekst i Word (helst) og send den pr. mail til job@steinerjob.eu – Du kan også skrive annoncen direkte i mailen. 

BEGRÆNSEDE MULIGHEDER FOR GRAFIK:
Bemærk venligst at pdf-annoncer ikke kan vises som de er – teksten uddrages og lægges ind i standardformatet for annoncer. Logoer vises over annoncen. Hvis logoet ikke medfølger, hentes det typisk fra annoncørens hjemmeside (hvis du har annonceret før, ligger logoet i systemet). Baggrunde og billeder vises ikke under brødteksten.

På Steinerjob.eu er annoncens størrelse (længde) stort set uden betydning. Logo vises over annoncen. Det er ikke muligt at indsætte billeder i annoncen.

En annonce på Steinerjob.eu koster pr. 1. januar 2024 – uanset størrelse og ligger synlig i 1-2 mdr.:

Kr. 450,- + moms

Annoncen bringes hurtigst muligt, efter modtagelsen og du får en regning på kr. 450,- + moms.

Spørgsmål? Ring 4015 2062 eller send en mail til job@steinerjob.eu

Annoncens “levetid” på steinerjob.eu

Medmindre andet er aftalt, eller annoncøren selv anmoder herom, fjernes annoncen lige over midnat dagen efter ansøgningsfristens udløb. Annoncer med “hurtigst mulig” ansøgningsfrist og tiltrædelsesdato fjernes automatisk efter 2 måneder. Ved genopslag med rettelser fremsendes ny faktura.

Steinerjob.eu er oprettet for at tilbyde en “jobportal” for Steiner-institutioner der søger personale, eller for jobsøgende der ønsker en stilling i en Steiner-institution.

Steinerjob.eu er etableret i samarbejde med Sammenslutningen af Rudolf Steiner Dagtilbud i Danmark, men drives på kommercielle vilkår, uafhængigt af Sammenslutningen eller andre organisationer.

Venlig hilsen

Dorthe Barholt
Dalbakkegaard
Dalbakkevej 2
4894 Øster Ulslev
CVR-nummer 22014781