Michael Skolen

Michael Skolen søger en time-/fastansat hjælper/ pædagogmedhjælper til to elever med diabetes i 2. og 5. klasse foruden praktisk hjælp.

Du skal varetage regulering og måling af børnenes blodsukker og insulin. Eleverne har brug for en ansvarlig hjælper, der er tæt på dem dagen igennem. Du vil blive oplært i brug af diabetesmåleudstyret.

Arbejdstiden er dagligt mellem kl. 8.30-14.30 (30 timer ugentligt). Ansættelse med start mandag den 12. august 2024.

Michael Skolen er en Steinerskole der blev grundlagt 1976. Skolen har ca 370 elever fra børnehaveklasse til 2. HF. På skolen er et godt arbejdsmiljø og en uformel og tryg omgangstone. Her undervises efter en fælles læreplan.
Vores daglige mål er med afsæt i steiner-pædagogikken. Undervisningen hviler på et bredt grundlag af både boglige og praktiske/ håndværksmæssige fag.
Her lægges stor vægt på at udvikle elevernes sociale kompetencer og på at skabe tryghed og et sundt læringsmiljø. Et tillidsfuldt samarbejde med forældre og et inspirerende arbejdsmiljø tilstræbes for alle skolens medarbejdere. Morgensang, årstidsfester, lørdagsskoler, elevoptræden og koncerter hører også til skolelivet her.

Hvis ovenstående tiltaler dig, er du meget velkommen til at sende din ansøgning med relevante bilag til Michael Skolens kontor på mail@michaelskolen.dk senest den 15. juni 2024, mrk.: Ansøgning Diabetes-/pædagogmedhjælper.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte skolens kontor på tlf. nr. 4484 9898.
Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning så hurtigt som muligt.
Vedhæft venligst din ansøgning, CV, referencer og uddannelsesbeviser.

Michael Skolen
Stokholtbuen 25
2730 Herlev
Tlf.: 4484 9898
mail@michaelskolen.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til mail@michaelskolen.dk