Websted SANKT GERTRUD

Vi søger en kandidat med høje pædagogiske ambitioner, administrativt snilde, lederskab i blodet og ikke mindst hjertevarme.

Går du og drømmer om at blive leder for en lille Rudolf Steiner børnehave i Kbh. K.?

Sankt Gertrud er en lille perle af en børnehave, hvor eventyret er det daglige omdrejningspunkt – både det eventyr som børnene selv skaber under den frie leg, og det eventyr de voksne skaber igennem fælles aktiviteter som sangleg, eventyrfortælling og årstidsfester.

Børnehaven er normeret til 24 børn. Vi holder til i en stor og smuk stuelejlighed, tæt på Nørreport station. Rundt om hjørnet fra børnehaven ligger Hauser Plads, som er den legeplads vi benytter dagligt og hvorfra børnene bliver hentet om eftermiddagen. Ligeledes er Kongens Have, Botanisk Have samt Ørstedsparken i gåafstand fra børnehaven. Én gang om ugen tager vi toget til skoven.

Da vi er en lille børnehave, er der brug for at lederen også deltager i det pædagogiske arbejde på gulvet. Sankt Gertrud er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Børnehavens øverste ledelse er børnehavens bestyrelse, som består af fire forældrerepræsentanter samt antroposofiske medlemmer.

Vi søger en ny engageret leder som:

  • Er uddannet Rudolf Steiner pædagog, har pædagogisk erfaring og begejstring for det daglige pædagogiske arbejde.
  • Har organisatorisk sans, er god til at skabe overblik over administrative opgaver som personaleadministration og afrapportering til Københavns Kommune. Du skal også have forståelse for økonomi og budget.
  • Er god til at samarbejde og kommunikere, både med medarbejdere, forældre og bestyrelsen.
  • Kan understøtte engagement og arbejdsglæde for børnehavens medarbejdere.
  • Har lyst til at udvikle børnehaven med afsæt i børnehavens værdier og traditioner.

Stillingen er på 37 timer.
Børnehavens åbningstid er kl. 7.00 – 16.00.

Ansøgningen sendes på mail til bestyrelsen SENEST D. 15. Juni 2024.

MAIL: bh@sanktgertrud.dk

TLF: Christine Poulsen 24615123
Samtaler vil finde sted løbende.

For at ansøge til dette job send dine informationer til bh@sanktgertrud.dk