Websted Solhjem

Vi søger hurtigst muligt en pædagog på 37 timer til et vikariat i Vildrosen. Der er tale om et vikariat på 2 måneder, evt. med mulighed for forlængelse. Vildrosen er vores integrerede afdeling med børn fra 1-6 år, og vi er i øjeblikket 17 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn. Vi holder til i eget hus med have. Du skal have lyst til og erfaring med at arbejde både med vuggestue- og børnehavebørn.

Solhjem er et Rudolf Steiner dagtilbud, hvor vi har børn i alderen 1 – 6 år. Vi har en vuggestueafdeling, en børnehaveafdeling, en fuldintegreret afdeling samt en skovbørnehave. Sammenlagt har vi plads til 146 børn.
Solhjem ligger ved skov og strand med Rudolf Steiner Skolen som nærmeste nabo.

I vores pædagogiske praksis hylder vi begejstring og fagligt engagement, og vi lægger vægt på at skabe et trygt og genkendeligt læringsmiljø for alle børn. Vi arbejder ud fra en oplevelsesorienteret og kunstnerisk tilgang til pædagogikken, og vi værdsætter livet udenfor på alle årstider. Som kollegialt fællesskab lægger vi vægt på at være en del af et levende fagpersonligt udviklingsmiljø.

I ansættelsen lægger vi vægt på:

  • At du har erfaring indenfor målgruppen 3-6 år.
  • At du har erfaring med steinerpædagogik.
  • At du sætter faglighed højt og har lyst til at udvikle den.

Se i øvrigt vores hjemmeside: www.solhjem-aarhus.dk

For yderligere oplysninger: Tina Lauritsen, leder, på tlf. 26 19 82 95.

Ansøgning på mail til post@solhjem-aarhus.dk

Ansøgningsfrist d. 2. april. Vi afholder ansættelsessamtaler fredag d. 5. april. Hvis du ikke har hørt fra os inden udgangen af uge 15, er stillingen besat til anden side.

For at ansøge til dette job send dine informationer til post@solhjem-aarhus.dk