www.byenssteinerskole.dk

Vi søger en uddannet pædagog, der har lyst til at være støttelærer for børn med behov for støtte i undervisningen og arbejde i fritidshjemmet efter skoletid.

Hvem er du?

  • Du er en hjertevarm og engageret pædagog, der har lyst til et tæt samspil med børn, forældre og kolleger og du glæder dig til at skabe de bedste rammer for de ca. 140 skønne børn fra 0.-4.klasse, som kommer i fritidshjemmet efter skoletid.
  • Du kan lide at være udendørs, elsker at lave meningsfulde aktiviteter i og med naturen, er god til bevægelsesaktiviteter med børnene, og kan lide at lave mad med dem, fx over et bål.
  • I skoletiden indgår du i tæt samarbejde med lærerne og de enkelte børns forældre som støttelærer. Du kan skrive en handleplan, og har kendskab til arbejdet som støttelærer. Du indgår i teamet omkring klassen og er med i skoledagen på lige vilkår som skolens øvrige lærere.
  • Du har gerne kendskab til Waldorfpædagogik og kender værdien af at være er et godt forbillede for for børnene.

Hvem er vi?

Byens Steinerskole ligger midt i København. Vi er en skole med snart 5 år bag os. Vi er stadig i udvikling, og derfor er det vigtigt at du også har lyst til at være med til at forme Fritten indenfor skolens værdier og rammer. Vi arbejder med afsæt i, at hvert barn er et unikt væsen, som har brug for opmærksomhed, tryghed og varme. Der skal være plads til leg, fantasi og kreative sysler, og vi bruger naturmaterialer og arbejder ud fra bæredygtige principper.

Praktiske informationer

Stillingen er på samlet på ca 90 %, og arbejdstiden fordeler sig med 35% som støttelærer og 55 % i fritidshjemmet.
Arbejdstiden er varierende inden for tidsrummet kl. 7.30-16.30. To dage om ugen skal du morgenåbne fra kl. 7.30-8.30.

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst. Alle uanset køn og etnicitet opfordres til at søge stillingen.

Start 1. maj, eller hurtigst muligt derefter, og ansøgningsfrist er tirsdag d. 2. april kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 15. Ansøgningen sendes til kontor@byenssteinerskole.dk

Spørgsmål til stillingen kan henvendes til SFO-leder Marie Lomholt på 52114367. Du er også velkommen til at aftale et besøg på skolen.

For at ansøge til dette job send dine informationer til kontor@byenssteinerskole.dk