Vidar Skolens legestue søger to pædagoger/pædagogmedhjælpere.

  • 0-29 timer
  • Gentofte

Hjemmeside Vidar Skolen

Vidar Skolens legestue søger to pædagoger/pædagogmedhjælpere, hvoraf den ene stilling er som barselsvikar fra september 2021 og den anden en fast stilling fra august 2021.

Vi er en velfungerende gruppe, der lige står og mangler dig.

Du er selvstændig, kreativ, har overblik, er initiativrig, du elsker at være ude, er vild med børn og er omsorgsfuld og kærlig, og så er du fysisk og psykisk robust og trives med både latter og alvor. Har du erfaring indenfor Rudolf Steiner pædagogikken, er det en fordel.

Du er indstillet på hjemme studier, og på at deltage i kurser, enten her på skolen eller i nærområdet, da vi er i bevægelse og udvikling så meget vi har tid og plads til. Alt foregår i god stemning og ren hygge.

Vores nuværende gruppe består af 4 mænd og 2 kvinder, med stor aldersspredning og meget forskellige personligheder. Men vi stortrives og mangler som sagt bare dig for at være fuldendte.

Vi vægter at være udendørs så meget som muligt, og har jævnlige ture i nærområdet, og når vi endelig er indendørs, foregår det i de klasseværelser som tilhører den klasse vi er tilknyttet.

Derudover har vi vores “ cafe” som kun er Legestuens.

Vi har til huse i et naturskønt område ved Gentofte sø, med masser af ude liv, bål, skov, hyggekroge og værksteder.

Arbejdstid: 12.00 til 16.00.

Løn og ansættelse følger overenskomsten.

Ansøgning, CV og øvrige relevante oplysninger, sendes til: kontor@vidarskolen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til rektor Ingrid Sørensen på 22503058.

For at ansøge til dette job send dine informationer til kontor@vidarskolen.dk

2021-06-15T11:29:41+02:00juni 15th, 2021|Kommentarer lukket til Vidar Skolens legestue søger to pædagoger/pædagogmedhjælpere.