Hjemmeside Rudolf Steinerskolen Vordingborg

Vi søger en lærer til vores nuværende 2. klasse, der ud fra et Steiner pædagogisk grundlag vil samarbejde med elever, forældre og kolleger i vores dejlige skole. Vi forventer, at du er en tydelig, varm og engageret lærer, der enten er uddannet steinerlærer eller lærer med kendskab til steinerpædagogikken. Vi forventer, at du er bekendt med vores undervisningsform og vil synge, spille blokfløjte, male, tegne og naturligvis fortælle. Du kommer til at undervise i alle fag ud fra alderstrinnets temaer. I enkelte fag, hvor der er behov for ekstra hænder, vil en faglærer være med i undervisningen.

Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg er 48 år gammel, og vi har 266 elever. Skolen ligger lige ved Ore Strand, og der er 10 minutters gang til Vordingborg Station. Vores struktur er flad, hvilket giver alle mulighed for personlig udvikling på mange områder. Skolen består af et kollegium af engagerede lærere, der dækker en meget bred vifte af faglige kompetencer. Vi har et ugentligt lærermøde, som vi ser frem til, at vores nye kollega også bliver en del af.

Undervisningen på vores skole hviler på et bredt fundament af både boglige, kreative og håndværksmæssige fag. Vi lægger også stor vægt på at udvikle sociale kompetencer. Et tillidsfuldt samarbejde mellem skole og hjem anser vi for at være en grundsten i arbejdet omkring den enkelte elev og klassernes trivsel. Morgensang, årstidsfester/ lørdagsskoler og elevkoncerter hører også til vores farverige skoleliv.

Lyder det som om, det kunne være noget for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
Kontakt os endelig for nærmere information – læs også nærmere på vores hjemmeside www.steinerskolen.dk 

Ansøgningsfrist: onsdag den 27.01.22

Start dato: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Kontaktperson: Matilde Bækkeskov tlf.nr. 52509640 mail: mbn@steinerskolen.dk

Skriftlig ansøgning med relevante bilag sendes til kontoret@steinerskolen.dk mærket ”Ansøgning 2. klasse”.
Vedhæft venligst din ansøgning dit CV, referencer og dit uddannelsesbevis.

Løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

For at ansøge til dette job send dine informationer til kontoret@steinerskolen.dk