• 30-37 timer
  • 2840 Holte

Websted Rønnebærhuset - en Rudolf Steiner Børnehave

Vi søger med største hast en pædagoguddannet leder til mellem 30-37 timer om ugen, eventuelt steineruddannet, til vores hjertebarn Rønnebærhuset, med 22 børn i alderen 2-6 år beliggende i Holte.

Hvordan ser din kommende rolle ud?

Din kommende rolle er en rolle med forskellige hatte og du skal kunne skifte mellem det administrative og pædagogiske fokus. Derfor din systematiske tilgang og vedholdenhed helt afgørende. For at trives i rollen og for at kunne skabe den bedste hverdag er ledelseserfaring nødvendig.

Vi ønsker os brændende en leder, som lægger hjerte og hjerne i stillingen, som vil tage fra den første dag på ansvaret for administrationen, herunder f.eks. vagtplanen, venteliste med opskrevne børn samt udføre og evaluere de faglige/pædagogiske aktiviteter og kvaliteten af samme i hverdagen. Derudover vil du støtte udviklingen af husets pædagoger, medhjælpere og vikarer.

Det er helt afgørende, at du er mødestabil, da det skaber ro og forudsigelighed hos både børn og voksne.

Hvordan ser livet i Rønnebærhuset ud?

Vi vil være børnenes andet hjem. Først og fremmest.

Vi tilbyder en engageret, bevidst og fagligt stærk arbejdsplads til dig og du vil blive en del af et stemningsfuldt og værdibåret hus med en tilhørende smuk have, som året rundt inviterer til fantasifulde lege og aktiviteter for vores børn. I ‘baghaven’ ligger Rudeskov, som vi flittigt benytter os af. Vi har fantasifulde, nysgerrige og opfindsomme børn, som fungerer rigtig godt sammen.

Vi forventer, at du har lyst til at fordybe dig i det antroposofiske, da det er en stor del af vores kultur.

Børnene nyder godt af medarbejdernes personlige initiativer, fx at afholde yoga-timer og båldag med snobrød. Vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig inddraget, lyttet til og værdsat.

Huset har faste rytmer med eventyr, sanglege, årstidsfester, måltider og fri leg. Det vil derfor være en fordel, hvis du er kreativ, glad for at synge og nyder at fortælle eventyr. Børnenes forældre er meget aktive og dedikerede; det ses blandt andet ved fremmødet til vores arbejdsweekender, rengøringsweekender, forældremøder og årstidsfester.

Her er det praktiske i forhold til ansøgningsprocessen:

Vores nye leder skal kunne starte snarest muligt, og derfor indkalder vi løbende til samtale. Vi tilbyder løn efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg.

Send os dit CV samt nogle linjer om hvem du er til mailadressen: evalouise19@hotmail.com

Har du spørgsmål så tøv ikke med at ringe til bestyrelsesmedlem Eva Andersson på 53656367.

Børnehaven har åbent fra kl. 7:30-17 mandag til torsdag og fredag fra kl. 7:30-16.

Hertil kommer personalemøder, årstidsfester og forældremøder mm. Vi er fleksible i forhold til planlægningen af timerne og regner med, at du er ligeså.

Vi, som forældrebestyrelse og forældregruppe, ser meget frem til at høre fra dig og modtage dit CV – og forhåbentligt til at byde dig velkommen d. 1. februar eller snarest derefter.

For at ansøge til dette job send dine informationer til evalouise19@hotmail.com