Hjemmeside Rudolf Steinerskolen i Vordingborg

Længes du efter at kunne fordybe dig i en pædagogik, der tager udgangspunkt i det hele menneske? Så er du måske vores nye faste lærer i 3. klasse fra august 2022. 


Din profil og dit kommende arbejde:

Din centrale kompetence er hjertevarme og dyb interesse for børnenes udvikling. Du har undervisererfaring eller som minimum nysgerrighed og vilje til at undervise ud fra et steinerpædagogisk grundlag, hvor netop tiden omkring 3. klasse udgør en af de vigtigste udviklingsfaser i børnene. Både dansk, engelsk og matematik samt en række andre spændende fagområder undervises af dig som klasselærer på den specielle legende og fortællende måde som karakteriserer pædagogikken. Når blot du gerne vil gå helhjertet ind i dette store men givende ansvar, så kan du også regne med at vi som skole støtter op om dig med både mentorordning og videreuddannelse som steinerlærer, skulle du ikke være det i forvejen. Som klasselærer følger du klassen til og med 7. klasse, og kommer dermed til at være en meget væsentlig del af børnenes modning.

Vores rammer:
Steinerskolen i Vordingborg er skønt beliggende tæt på havet og skoven, og er en skole med et levende fællesskab, hvor vi har morgensang, årstidsfester og engagerede forældre. Hos os lærer barnet gennem levende fortællinger, håndværk, musik og skabende fordybelse. Kreativitet og fri tænkning trives her. En tidssvarende tolkning af Rudolf Steiners antroposofi udgør grundlaget på skolen, men nye ideer og en høj grad af didaktisk frihed er også kendetegnende for skolen.

Skolens lærerkollegium der med stor dedikation og bred faglighed underviser ud fra steinerpædagogikken, er med til at forme skolens virkelighed.

Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.steinerskolen.dk

Vores vej frem, sammen:
Kan du se dig selv som en del af vores engagerede lærerkollegie og vil du være med til at undervise i vores rammer, så vil vi glæde os over at modtage en motiveret ansøgning og et CV fra dig.

Ansøgningsfristen er tirsdag 14. juni og samtaler afholdes løbende, så send gerne ansøgningen hurtigst muligt.

Din skriftlige ansøgning med relevante bilag sendes til kontoret@steinerskolen.dk med emnefeltet ”Ansøgning 3. klasse”.

Kontaktperson: Matilde Bækkeskov 5250 9630 eller Vibeke Skamriis 2014 0818

Løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Stillingen er en fuldtidsstilling

For at ansøge til dette job send dine informationer til kontoret@steinerskolen.dk