Stedfortræder søges til bostedet Kronhjorten

  • 30-37 timer
  • Slangerup

Hjemmeside Bostedet Kronhjorten

Kronhjorten er et bosted for udviklingshæmmede børn og unge mellem 7 og 25 år med særlige individuelle behov og udfordringer og ligger i de mest vidunderlige naturskønne omgivelser med Lystrup skov som nabo.  

Vi arbejder ud fra Rudolf Steiners antroposofiske filosofi om det hele menneske og synes det er værdifuldt, at beboerne har en høj livskvalitet baseret på en sund, tryg hverdag med megen glæde og nærvær og at beboerne har en hverdag tilrettelagt ud fra en genkendelig daglig, ugentlig, månedlig og årlig rytme, hvor den enkelte både individuelt og i fællesskabet kan udvikle sit potentiale og selvstændighed.

Som stedfortræder for Kronhjortens leder får du en vigtig opgave i at være sparringspartner for lederen og sammen med ham, løse de ledelsesmæssige opgaver i forholdt til drift og udvikling af Kronhjorten.  

Kvalifikationer:

  • Du skal være uddannet pædagog med erfaring indenfor vores målgruppe. Kendskab til, eller uddannelse indenfor Steiner pædagogikken er en fordel, dog findes der mulighed for kurser eller videreuddannelse på deltid inden for området.
  • Du skal have flair for skriftlig kommunikation og for koordination af hverdagens udfordringer.
  • Du skal have kørekort.

Arbejdstider: Da Kronhjorten er en døgninstitution, vil arbejdstiderne ligger som morgen, aften og weekend-vagter. Stillingen er 34 timer om uger i gennemsnit. Løn efter individuel aftale.

Ansøgningsfrist: 1/11-2021

Send din ansøgning på e-mail til: david@kronhjorten.com

Mere information findes på vores hjemmeside: www.bostedetkronhjorten.com

For at ansøge til dette job send dine informationer til david@kronhjorten.com

2021-09-16T15:42:53+02:00september 16th, 2021|Kommentarer lukket til Stedfortræder søges til bostedet Kronhjorten