Websted Rudolf Steiner Skolen, Vordingborg

Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg søger medarbejder fra den 1. August 2023.

Da vores kollega går på barsel søger vi en pædagog/pædagogisk medarbejder til den Store Pasningsordningen/SFO ( 2. og 3. klasse ) som vil komme til at arbejde i stærke teams med gode og dygtige kollegaer.

Stillingen er tidsbegrænset til 1 år og er på 28 timer pr. uge. 1 time i vores morgen-Sfo fra kl. 6.45-7.45 og derefter fra kl. 12-16 fra mandag til fredag og hver 4. fredag er til kl. 16 ellers til kl. 15. 1 time til ugentligt indkøb og 4 timers pædagogisk møde hver uge.

Der kan evt. tilkobles rengøring i store passeren til stillingen ligesom vikar på skolen i morgen-og formiddags timerne kan anbefales. Der er skole-lørdag en gang om måneden.

Du skal:

  • Have lyst til at arbejde efter Rudolf Steiners pædagogik.
  • Have lyst til udeliv, bål, natur, kreativitet og til at inspirere børnene til at tage fat i livet gennem dagligdagens sysler.
  • Være en tydelig voksen der er engageret, imødekommende samt mødestabil.

Vi glæder os til at høre fra dig, sidste ansøgningsfrist er den 12/6, kl. 12.
Der afholdes ansættelsessamtaler kort tid efter ansøgningsfristen . Har du ikke hørt noget inden den 1. august 2023, er stillingen besat til anden side.

Ved spørgsmål kan Nina Strange kontaktes på tlf: 2386 8725

Løn i overensstemmelse med gældende regler i Friskole- foreningen og BUPL. Der indhentes børneattest og straffeattest i samråd med ansøger.
Læs mere om skolen på www.steinerskolen.dk

Ansøgningen sendes til: Rudolf Steiner Skolen Orevej 2, 4760 Vordingborg
– att. Barselsvikariat til Store passeren.
Eller til: kontoret@steinerskolen.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til kontoret@steinerskolen.dk