Hjemmeside Rudolf Steiner-Skolen i Odense

Vi søger en klasselærer til vores kommende 1. klasse, der brænder for steinerpædagogik og har en relevant uddannelse.

Vi søger et menneske, der har et dybdegående kendskab til rollen som klasselærer på en Rudolf Steiner- Skole og ved, at dette er en særlig kunstnerisk, musisk og relationsbaseret arbejdsform, der er en stor berigelse for både læreren, eleverne og skolen.

Du må være udadvendt og positivt indstillet overfor samarbejdssituationer både med kolleger og forældre og være parat til at tage medansvar i skolens samlede virke og kollegiearbejde. Du må være i stand til at navigere i grundskolens steinerpædagogiske pensum og undervisningsformer, som står mål med folkeskolens fælles mål.

Vi er en dejlig flok mennesker, der arbejder med alle dele af skolens virke, og vi vil se frem til at tage imod dig som vores nye kollega og hjælpe dig godt i gang med de ting, du har brug for.

En del af 1. klasselærerens opgave er at tage på hjemmebesøg hos alle eleverne og deres familier. Dette skaber et godt fundament for det kommende samarbejde og forståelsen for hver enkelt elev og familie. Glæd dig til dette.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skolen enten via skolens rektor Morten Birk Christensen på mwc@rss-odense.dk eller klasselærer i nuværende 3. klasse, Signe Kjær Wæhrens på skw@rss-odense.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden 1. april 2023 på: job@rss-odense.dk

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst. Der er ikke tale om en fuldtidsstilling.

Læs mere om skolen på www.rss-odense.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til job@rss-odense.dk