• 30-37 timer
  • 2840 Holte

Hjemmeside Rønnebærhuset

Det er nye tider i Rønnebærhuset i Holte og vi søger en steinerpædagog på ca 35 t fra 1.august

Vores lille skovhus med 22 børn og 4 voksne har hvilet trygt under den samme ledelse i 32 år, men nu er tiden kommet til et generationsskifte. Vi har lige ansat vores nye leder og sammen med de to ”gamle” kollegaer, skal vi i gang med at finde det nye Rønnebærhus – i respekt for det allerede eksisterende. Vi ønsker os først og fremmest et trygt og kærligt sted, med gode, rolige rytmer og solide voksne hvor vi bruger skoven og naturen i al slags vejr.

Huset har allerede enkle og velfungerende rytmer, dejlige, opbakkende familier og ikke mindst det hyggeligste hus, lige ud til Rude Skov. Vi har gode, rummelige indendørs forhold og en skøn have med bålplads, gamle træer, blomster & urter, fontæne, sandkasser og legehus.

Som vores nye kollega kunne vi ønske os, at du har masser erfaring og står godt og grundigt i din steinerpædagogik. MEN – hvis du er nyuddannet med mod og evner til at arbejde både selvstændigt og sammen om trivsel, sangleg, eventyr og årstidsfester, skal du ikke holde dig tilbage!

Derudover er det vigtigt at du har lyst til det kollegiale samarbejde hvor vi som et team skal i gang med at træde nye veje. Du skal have gode relationelle kompetencer i forhold til det lille barn og være i stand til at møde det nysgerrigt, kreativt og kærligt.

Ansøgningsfristen er mandag d. 13. juni kl. 12:00, men vi venter gerne på den rette.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe mellem 10:30-12:00 på 93833931

Eller skriv en mail: metti_hampsted3@hotmail.com

To apply for this job please visit hotmail.com .