Hjemmeside Børneøen Bonsai

Rudolf Steiner-børnehaven Børneøen Bonsai søger en engageret, kærlig og ansvarsfuld pædagogmedhjælper til en fast stilling med tiltrædelse 2. januar 2023.

Vi er en skovbørnehave beliggende på Jægersborg Allé i Charlottenlund i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand. Til en af vores skovbørnehavegrupper søger vi en åben og imødekommende person, som er robust og glad for naturen (i al slags vejr), kan lide at få jord under neglene og nyder lugten af bål.

Du skal sammen med stuens øvrige personale indgå i et tæt samarbejde omkring en børnegruppe, som tilbringer en væsentlig del af tiden i naturen, og som har en daglig rytme, der i øvrigt rummer alt det, en børnehave-dag i en Rudolf Steiner-børnehave rummer; eventyr, sangleg, bagning, akvarelmaling, udflugter og årstidsfester. Det vil være en fordel, hvis du er kreativ, glad for at synge og ikke er bange for at tage ansvar og fremstå som en autentisk voksen og et godt forbillede for børnene. Vi søger en kærlig og ansvarsfuld person, som både har interesse for gruppen som helhed men som også formår at se det enkelte barns behov.

Vi er en meget engageret, mangfoldig og bevidst arbejdsplads, og vi lægger vægt på, at vores medarbejdere er omsorgsfulde, tålmodige og har en god forståelse for børnenes væsen og behov. Vi forventer, at du er et stabilt, ansvarsfuldt og engageret menneske med en åbenhed for eller erfaring med Rudolf Steiner-pædagogikken.

Arbejdstid: ca. 37 timer ugentligt. Arbejdstiden ligger primært inden for tidsrummet 8.00 til 16.00.
Hertil kommer personalemøder, forældremøder, årstidsfester o.a. Du skal kunne være fleksibel med mødested, da der også vil forekomme dage, hvor du skal køre med vores udflytter-bus med afgang fra Amager.

Er du interesseret i at søge stillingen, så send os en ansøgning via mail til souschef Pernille Askjær på pernille@bonsainet.dk

Ansøgningsfrist: mandag d. 21. november 2022 kl. 9.00. Vi holder samtaler torsdag d. 24. november kl. 12.30-15.30.

Børneøen Bonsai
Jægersborg Allé 2A
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39 30 19 20
E-mail: rikke@bonsainet.dk

– læs mere om os på vores hjemmeside: www.rs-bonsai.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til pernille@bonsainet.dk