Pædagogmedhjælper søges til Barn i naturen, en privat pasningsordning i Næstved

  • 30-37 timer
  • Næstved

Pædagogmedhjælper søges til Barn i naturen, en privat pasningsordning i Næstved med 10 børn ml. 1 og 3 år

Vi søger en pædagogmedhjælper på fuld tid, eller to på deltid, med tiltrædelse efter aftale.
Samtaler vil blive afholdt løbende, og vi piller denne annonce ned når vi har fundet den / de rette.

Barn i naturen holder til i en stor villa i Lille Næstved, tæt på Herlufsholmskoven.

Vores hverdag er præget af en fast rytme, med nærvær, tryghed og omsorg. Vi er ikke en Rudolf Steiner institution, men en lille privat pasningsordning som er glade for Rudolf Steiners menneskesyn, så vi ville elske at få en medarbejder der vil være med til at “trække os i den retning”.
Vi lever efter årets rytme, lader os inspirere af naturens dybe visdom, og bestræber os som voksne på at være efterlignelsesværdige i vores mange gøremål.

Vi søger en pædagogmedhjælper som har et positivt menneskesyn og med kærlighed og respekt for barnets væsen.
Det er en fordel hvis du besidder kreative evner omkring musik, sang, dukketeater, udeliv, urtehave, maling eller andet som kan omsættes til oplevelser for børnene. Det hele skal foregå i småbørnshøjde, så det er deres undren, oplevelser og interesser der gribes og støttes.

Vi vil være på bølgelængde hvis du er et menneske som arbejder med dig selv, har en rolig indflydelse på børn, og en holistisk tilgang til livet.

Vi forventer at du er ansvarlig og har et godt overblik, er praktisk anlagt og at du kan lide at samarbejde.
Vi er 4 medarbejdere, nogle på deltid, som stræber efter at arbejde sammen i en kærlig, anerkendende og åben ånd, baseret på, at alle arbejder for det fælles bedste. Vi har fokus på at have en reflekterende tilgang til vores pædagogiske virke, hvor alle tager medansvar, også for de mange praktiske gøremål som følger med. Vi har et ugentligt personale planlægningsmøde.

Vi kommer rundt på el-ladcykler eller i vores lille minibus. Og så er vi ved at etablere en kolonihave på en bondegård i Vallensved, hvor
det er planen at børnene skal deltage i havedyrkning og få “fra jord til bord” oplevelser.

Vi bruger ikke mobiltelefon, iPads eller anden elektronik, og din egen mobil skal være slukket mens du er her, helst skal den blive hjemme 🙂 – Vi har en fastnet telefon som man kan ringe til og fra, og en kablet computer, så vi kan kommunikere med omverdenen.
Resten kan du læse dig til på vores hjemmeside, som vi forventer at du nærstuderer inden en eventuel samtale.

Lyder alt dette som om det er “lige dig vi søger”, så tøv ikke med at sende en ansøgning! – hvor du fortæller os hvad du kan tilbyde.
Vi ser frem til at modtage den 🙂

Send den til: barninaturen@gmail.com
att.: Lotte Fundal /
www.barninaturen.dk
– giv mailen navnet “Ledig pædagogmedhjælper stilling”

Med venlig hilsen
Daglig leder / Lotte Fundal
Lærkevej 2
4700 Næstved

For at ansøge til dette job send dine informationer til barninaturen@gmal.com

2021-09-11T11:40:45+02:00september 11th, 2021|Kommentarer lukket til Pædagogmedhjælper søges til Barn i naturen, en privat pasningsordning i Næstved