• 30-37 timer
  • 2840 Holte

Hjemmeside Rønnebærhuset

Vi søger en rolig, engageret og ikke mindst fleksibel medhjælper i alle aldre. Fra 21 år – men det er vigtigt at du er moden og ansvarsbevidst.

Vi er en mindre institution med 22 børn og 5 voksne, der lægger vægt på en rolig, tryg og hyggelig atmosfære og søger personer der kan understøtte dette. Hver dag har vi sangleg og eventyr og vi elsker at være i gang med kreative projekter og huslige sysler.

Vi er meget ude i al slags vejr – enten i vores have eller i skoven – og naturen og årstidernes skiften er en stor del af vores børnehaveliv og pædagogik.

Vi lægger meget vægt på at understøtte barnet i at være i nuet og i krop og sanser, og det er derfor vigtigt at snak og tale fra os voksne understøtter dette og at vi er bevidste om ikke at inddrage fortid og fremtid mere end højst nødvendigt 😊 Vores univers er magiens og eventyrets og vi elsker fortællinger og sange og alt hvad skoven og årstiden kan tilbyde os. Vi vægter også relationen mellem barn og voksen højt, hvor ligeværd, respekt og kærlighed er i højsædet.

Du er en person der er oprigtig interesseret i at være en del af huset og på sigt deltage på lige fod med os andre i vores daglige liv og gøren. Du skal kunne tage både åbnevagter og særligt lukkevagter til kl. 16:30, og gerne have mulighed for at tage vikartimer

Vi glæder os meget til at høre fra dig! Ansøgningen sendes til: leder@ronnebaerhuset.dk

Du er også velkommen til at ringe for mere info til vores leder Metti mandag og torsdag mellem 14-16 på 9383 3931 eller se mere på vores hjemmeside  www.ronnebaerhuset.dk

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i Rønnebærhuset fredag d.10. februar i tidsrummet 9-15

For at ansøge til dette job send dine informationer til leder@ronnebaerhuset.dk