• 0-29 timer
  • 5672 Broby

Hjemmeside Specialklasserne i Ølsted

Vi søger en pædagog eller erfaren medhjælper pr. 1. september 2022 som støtteperson på en elev og støtte i vores yngste klasse. Stillingen er på 25 timer ugentligt.

Du skal primært arbejde som støtteperson for en elev med autisme og kravafvisende og til tider udadreagerende adfærd. Eleven følger delvist klassens undervisning og har delvist egne aktiviteter. Elevens skoledage tilrettelægges i et samarbejde mellem dig og klasselæreren. Arbejdet inkluderer også et tæt samarbejde med forældrene.

Vi forventer, at du har erfaring med specialområdet og særligt med autisme og kravafvisende adfærd.
Du skal være åben for og interesseret i at anvende steinerpædagogik. 
Du skal være robust, tydelig og autentisk i dit samvær med eleverne. Du skal både kunne samarbejde tæt med klasselæreren og samtidig arbejde selvstændigt og være fleksibel og tænke i alternative pædagogiske løsninger.

På skolen går 17 elever fordelt på 3 klasser. Foruden dig er der 5 lærere, en administrativ medarbejder samt 4 hjælpere, som er knyttet til de enkelte klasser/elever. Vi har alle et tæt pædagogisk og lærerfagligt samarbejde.

I Specialklasserne er det en vigtig del af vores arbejde at fordybe os i børnenes væsen, da vi arbejder ud fra Rudolf Steiners pædagogiske principper. Vi arbejder derfor også med selvopdragelse, som kræver en åbenhed til at se på sig selv i relationen til eleverne og til at udvikle sig.

Løn efter overenskomst.

Send din ansøgning senest d. 12. august 2022 til: info@specialklasserne.dk
Vi behandler ansøgningerne løbende, har du ikke hørt fra os senest d. 1. september 2022, er stillingen besat til anden side, og vi takker for din interesse.

Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.specialklasserne.dk

Specialklasserne i Ølsted
Ølstedgårdsvej 4A, Ølsted,
5672 Broby

For at ansøge til dette job send dine informationer til info@specialklasserne.dk