Hjemmeside Skovbrynet - Spiren Rudolf Steiner Børnehave og Vuggestue

Spiren, vores Rudolf Steiner vuggestue- og børnehave i Næsby, søger snarest en pædagog til vores familiegrupper.

Vi er på udkig efter en nærværende, kærlig og ansvarsfuld pædagog til en fast stilling med tiltrædelse pr. 1. januar 2023. Vi bor i Odense og er beliggende i Næsby tæt på skoven og naturskønne områder.

Til vores familiegruppe ønsker vi en pædagog, som kan være med til at skabe et omsorgsfuldt og kærligt miljø for børnene på stuen. Vi søger en pædagog som er imødekommende og har mod på udelivet, naturen, bål og bålsuppe, og som kan skabe sunde og gode rammer for børnene gennem dagen.

Desuden vægter vi højt, at vores fremtidige kollega kan tage ansvar og engagere sig helhjertet i børnene, og forstår at se det hele barn i dets leg, oplevelser og udvikling. Vi arbejder i familiegrupper, hvorfor der både vil være vuggestue- og børnehavebørn på stuen.

Sammen med husets øvrige personale skal du indgå i husets daglige rytme og aktiviteter, som blandt andet rummer sanglege, eventyrfortælling, bagning, madlavning, ude- og indeliv, putning til lur, samt årstidsfester og kreativitet i børnehøjde.

Du skal arbejde sammen med en særlig dedikeret og engageret personalegruppe, som vægter Rudolf Steiner-pædagogikken højt i arbejdet med børnene. Du behøver ikke at være uddannet inden for Rudolf Steiner, men have lyst til at lære og være åben for at udfolde pædagogikken på institutionen. Dagligdagen hos os har en rytmisk og genkendelig struktur gennem dagen, hvor børnene løbende inviteres ind i de daglige gøremål som dagen byder på.

Vi har ønsker om at du er et åbent menneske som er mødestabil og engageret i børnenes hverdag, trivsel og omsorg.

Vi søger en pædagog på ca. 32 timer om ugen, hvor arbejdstiden ligger mellem 6.30 og 16.45, til dette kommer kollegiemøder, årstidsfester og forældremøder.

Der afholdes løbende samtaler og der er ansøgningsfrist den 10. december 2022.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt:
Pia Maria Sommergaard
Institutionsleder
Tlf. 5077 7020

Skovbrynet – Spiren Rudolf Steiner Børnehave og Vuggestue
Mogensensvej 26, 5000 Odense C

piam@skovbrynet-odense.dk
www.skovbrynet-odense.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til piam@skovbrynet-odense.dk