• 30-37 timer
  • 7100 Vejle

Hjemmeside Stjerneblomsten, Vuggestue og Børnehave

Vi søger en pædagog pr. 1. august til vores familiegruppe i Stjerneblomsten.
Stillingen er på 30-37 timer.

Stjerneblomsten er en privat børnehave og vuggestue, som arbejder ud fra Rudolf Steiners pædagogiske impulser. Vi har 3 børnehavegrupper, 3 vuggestuegruppe og en familiegruppe med børn i alderen 0-6 år. Vi er i alt 30 medarbejdere, der hver dag drager kærlig omsorg for børnene. Vi holder til i fredelige og charmerende omgivelser i det sydlige Vejle.

Som pædagog hos os får du sammen med et team af kolleger det pædagogiske ansvar for en børnegruppe. Det er jeres opgave at planlægge og tilrettelægge det pædagogiske arbejde i gruppen ud fra Rudolf Steiner pædagogikken, at møde barnet i overensstemmelse med Stjerneblomstens værdier samt at skabe rammer for børnene, så de oplever en hverdag præget af omsorg, tryghed og udvikling. At varetage et omsorgsfuldt og konstruktivt forældresamarbejde. Skriftlig og mundtlig formidling af pædagogiske iagttagelser og analyser indgår i det pædagogiske arbejde.
I Stjerneblomsten lægger vi stor vægt på at have et tillidsfuldt og respektfuldt forhold til hver enkelt familie vi samarbejder med, samt internt kolleger imellem. Vores arbejde er båret af åben dialog, loyalitet og respekt for forskelligheder, og vi forventer at du ønsker at være en del af dette arbejde.

Hvis du ser dig selv som vores kommende kollega, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning. Ansøgere med uddannelse eller erfaring indenfor steinerpædagogik vil blive foretrukket.

Ansøgningsfrist:  1. maj 2022
Send din ansøgning på mail til stb@stjerneblomsten.dk
eller pr post til Stjerneblomsten, Bygden 65, 7100 Vejle.
Vi afholder ansættelsessamtaler  i uge 19.

For yderligere information læs på vores hjemmeside www.stjerneblomsten.dk eller kontakt daglig leder Sophia Sunde Legind på tlf. 61612365.

For at ansøge til dette job send dine informationer til stb@stjerneblomsten.dk