Websted Sankt Gertrud Børnehave

Vi søger en pædagog fra den 8. januar 2024. Som udgangspunkt er det en fuldtidsstilling men vi kan altid tale om andre muligheder hvis du er den rette person for huset.

Om Sankt Gertrud:

Vi er en lille Rudolf Steiner børnehave i midten af København som er normeret til 24 børn. Vi er 4 voksne på gulvet og en i køkkenet. Vi er en selvejende institution under Københavns kommune. Du kan læse mere om os på www.sanktgertrud.dk

Vi bor i en skøn stuelejlighed som er inddelt i mange forskellige legemiljøer og køkkenet er hjertet af det hele. Vi har ikke nogen legeplads, men bruger Hauser plads og er også på tur i Kongens have, Ørstedsparken, Botanisk have og vi tager ud i naturen (oftest Dyrehaven) en gang om ugen.

Sankt Gertrud er en gammel børnehave med en antroposofisk baggrund og det er vigtig for os at antroposofien er en kerneværdi i vores dagligdag, dog med fornyelse og udvikling så antroposofien lever med os som mennesker og ikke er en støvet bog på en hylde.

Vores børnegruppe er delt i to aldersvarende grupper så vi kan tilpasse pædagogikken målrettet. Ud over det, deler vi os gerne i mindre grupper i løbet af ugen med pædagogiske formål. Vi har en genkendelig uge og dagsrytme som vi hviler godt i og vi viser årets gang med vores årstidsfester.

Om dig:

Vi har brug for en pædagog der kan være medbærende af huset. Vi ønsker en person der kan være rollemodel og er efterligningsværdig, både for børnene men også for dine kollegaer og forældre.

Vi ønsker at du er uddannet Rudolf Steiner pædagog, men det er ikke et krav. Det er godt hvis du forstår at løfte de opgaver der ligger i form af sangleg, eventyr og at være medskabende i årstidsfesterne. Men, er der noget du ikke kan, er der rum til at lære det.

Den kvalitet vi vægter højst hos dig, er din evne til at være i samspil med børnene, se det enkelte barn og stadig have et øje for helheden.

Du er en person som evner at have overblik og forstår hvad det betyder at arbejde i et lille hus.
Vi har et lille arbejdsfællesskab hvor vi arbejder tæt sammen og har brug for at kommunikere ofte.

Mest af alt ønsker vi en person som tager arbejdet alvorligt med en let og legende tilgang!

Send ansøgning på mail: bh@sanktgertrud.dk
Vi afholder samtaler i uge 47

For at ansøge til dette job send dine informationer til bh@sanktgertrud.dk