Websted Stjernedalen/Skovhuset

Børnehaven er en knopskydning til Stjernedalen i Lyngby og er normeret til 12 børn i alderen 3 – 6 år. Den startede op i maj 2023. Lige nu er der to faste voksne i skoven, og den ene er uddannet Steiner pædagog. Vi søger en tredje person som gerne vil være en del af fællesskabet og samarbejdet. Arbejdstiden kan ligge mellem 7.30 og 15, og man skal være frisk både på åbne om morgenen og lukke om eftermiddagen. Det er også vigtigt at have gode transportmuligheder, da vi jo er inde i skoven.

Vi er udendørs året rundt, og har et lille skovløberhus hvor vi kan spise, fortælle eventyr og trække indenfor hvis vejret kræver det. Madlavning er en del af børnenes hverdag. Vi har både en have og en dejlig skov at udfolde os i, og vi lægger vægt på en hjemlig atmosfære både for store og små, tæt på naturen.

Vi lever i en rytmisk hverdag, hvor børnene er omgivet af trygge og nærværende voksne, som er engageret i deres trivsel, og som de kan knytte sig til.

Vi søger en pædagog der:

  • holder af natur og udeliv i al slags vejr, og kan lide havearbejde, at flække brænde, lave bål og bålaktiviteter
  • har et stort hjerte for børn
  • er fantasi- og legefuld og holder af at synge og fortælle eventyr
  • holder af at lave kreative sysler med børn

Stillingen er på cirka 25 timer med mulighed for start 1. marts eller tidligere..

Ansøgning kan sendes via mail til stjernedalen@gmail.com og børnehaveleder Kirstine Enggaard, kan kontaktes på tlf 29804758 for nærmere information eller aftale om besøg.

For at ansøge til dette job send dine informationer til stjernedalen@gmail.com