Hjemmeside Rudolf Steiner børnehaven Soria Moria

Vi søger en uddannet, kærlig og omsorgsfuld Rudolf Steiner pædagog til vores dejlige lille børnehave.

Stillingen er på 37 timer og er ledig fra 1.8.2022.

Vi er en gruppe på ca. 38 børn, 2 pædagoger, 4 medhjælpere, en køkkendame og en kontordame, samt en børnehavehund. Børnehaven ligger på Waldorf Skolen i København (www.waldorfkbh.dk), tæt på Amager strand, Kastrupfortet og metro.

Der er stor glæde og en virkelig god stemning hos os. Vi vægter forældresamarbejdet meget højt og arbejder med at have gode relationer til børn og voksne. Vi arbejder som Rudolf Steiner børnehave med at være efterlignelsesværdige voksne og danne en genkendelig hverdag for børnene. Hos os er der mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen.

Vi ønsker en kollega der er:

  • Kreativ og rummelig
  • God til at samarbejde
  • Ikke bange for at tage fat
  • God til at have overblik
  • Synlig og tryghedsskabende for børnene
  • Rolig, nærværende, imødekommende og i balance med dig selv
  • God til forældresamarbejde

Vi forventer, at du er mødestabil og ansvarsfuld. Hos os bakker vi hinanden op som team i samtlige pædagogiske opgaver og forventer, at du ligeledes vil bidrage til bl.a. sanglege og eventyr, samt daglige pædagogiske opgaver. Vi forventer, at du kan tage initiativ og arbejde selvstændigt. Vi forventer ligeledes, at du er bekendt med læreplaner og er villig til, at videreudvikle dit pædagogiske virke i form af kurser og fordybelse i waldorfpædagogik. Vi forventer især, at du socialt vil indgå i et godt stærkt fællesskab med dine kollegaer.

Vi glæder os til at møde dig.

Ansøgning sendes til

Mail: soria.moria@steinerskole.dk
Page: www.soriamoria.dk

Frist: 22.juni 2022

For at ansøge til dette job send dine informationer til soria.moria@steinerskole.dk