Pædagog søges til Østskolens dagtilbud Morgenfruen

  • 30-37 timer
  • Aalborg

Morgenfruen

Hjertevarm og kreativ pædagog søges snarest muligt til Morgenfruen, som er et lille hyggeligt dagtilbud med plads til 10 vuggestuebørn og 20 børnehavebørn.

Morgenfruen er tilknyttet Waldorfskolen i Aalborg og er i sit udgangspunkt båret af steinerpædagogikken og den bagvedliggende filosofi.

Det er en forventning, at du som ansøger enten er uddannet steinerpædagog, har kendskab til steinerpædagogikken eller har en brændende lyst til at stifte bekendtskab med den og over tid har mod og overskud til at fordybe dig ind i den.

Du har gerne erfaring med special-pædagogik, læreplansarbejde, sprogvurdering og tidlig opsporing.

Som menneske er du åben og god i samarbejde. Du holder af at udfolde dig kreativt og har en legende tilgang til arbejdet med børn. Du er glad af natur og er åben og inviterende i forældresamarbejdet.

Nogle af elementerne i det pædagogiske arbejde er sanglege, eventyrfortælling og forskellige kreative sysler.

Årets gang er omdrejningspunkt i mange af de aktiviteter der foregår, når årstiderne og højtiderne markeres med små årstidsfester.

God tid er et vigtigt dagligt vilkår for fordybelse og erfaring gennem leg. Hver ny dag begynder med en varm modtagelse af børnene, hvorigennem den gode dag bliver grundlagt.

Vi ønsker hurtig tiltrædelse og vil løbende indkalde til ansættelsessamtale. Stillingen er på 37 timer/uge.

Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Dansk Friskoleforening og BUPL.

Ansøgning med cv, uddannelsesbevis og evt. referencer sendes til skoleleder@oestskolen.dk

Aalborg er Nordjyllands hovedstad og i en liga for sig. En lille storby med sin helt egen stemning og oplevelser for store og små. Museer, oldtidsminder og historiske bygninger. Arkitektur i verdensklasse, Zoologisk Have, kunst og gastronomi til overflod. Foruden masser af shopping, toppede brosten i hyggelige gader, afslappende Fjordpark og en indbydende og pulserende havnefront.

Evt. spørgsmål kan rettes til

Vita Jessen
skoleleder@oestskolen.dk
tlf. 2427 1597

For at ansøge til dette job send dine informationer til skoleleder@oestskolen.dk

2021-09-20T23:34:03+02:00september 20th, 2021|Kommentarer lukket til Pædagog søges til Østskolens dagtilbud Morgenfruen