Pædagog søges til børnehaven Soria Moria v/Waldorf Skolen i København – genopslag

Hjemmeside Soria Moria v/Waldorf Skolen i København

Vi søger en uddannet, kærlig og omsorgsfuld steineruddannet pædagog til vores dejlige børnehave. Stillingen er på 37 timer og er ledig.

Vi er en gruppe på ca. 35 børn stigende til 40, 3 pædagoger, 2 medhjælpere, en køkkenmand og en kontordame.
Børnehaven ligger på Rudolf Steiner/ Waldorfskolen i København, tæt på Amager strand, Kastrupfortet og metro, Engvej 139, 2300 København S.

Der er stor glæde og en virkelig god stemning hos os. Vi vægter forældresamarbejdet meget højt, og arbejder med at have gode relationer til børn og voksne. Vi arbejder som Rudolf Steiner børnehave med at være efterlignelsesværdige voksne og danne en genkendelig hverdag for børnene. Hos os er der mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen.

Vi ønsker en kollega, der er:

  • Kreativ og rummelig
  • God til at samarbejde
  • Ikke bange for at tage fat
  • God til at have overblik
  • Synlig og tryghedsskabende for børnene
  • Rolig, nærværende, imødekommende og i balance med dig selv
  • God til forældresamarbejde

Vi forventer, at du er mødestabil og ansvarsfuld. Hos os bakker vi hinanden op som team i samtlige pædagogiske opgaver, og forventer at du ligeledes vil bidrage til bl.a. sanglege og eventyr, samt daglige pædagogiske opgaver. Vi forventer, at du kan tage initiativ og arbejde selvstændigt. Vi forventer ligeledes, at du er bekendt med læreplaner og er villig til, at videreudvikle dit pædagogiske virke i form af kurser og fordybelse i eksempelvis Rudolf Steiner og Gordon Neufelds tekster. Vi forventer især, at du socialt vil indgå i et godt stærkt fællesskab med dine kollegaer.

Vi glæder os til at møde dig.

Ansøgning sendes til: steinerjob@steinerskole.dk
Ansøgningsfrist: 24.10.2021
Samtaler: 28.10.2021

For at ansøge til dette job send dine informationer til steinerjob@steinerskole.dk

2021-10-11T14:16:49+02:00oktober 11th, 2021|Kommentarer lukket til Pædagog søges til børnehaven Soria Moria v/Waldorf Skolen i København – genopslag