Rudolf Steiner Skolen Odense

FLEKSJOB

Til ansættelse 1. marts 2023 søger vi en medarbejder til en 17 timers stilling, primært til eftermiddage hos 2. og 3. klasse, og med én ugentlig fridag.

Vores SFO huser ca. 110 børn fra børnehaveklasse til og med 3. klasse. Vi er opdelt i to grupper, Lille SFO og Stor SFO, og vi er 8 medarbejdere.

Hverdagen er bygget op omkring en rytmisk genkendelighed, som giver børnene en god tryghed og et afsæt til et godt fritidsliv. Fx holder vi meget af at lave årstidsrelaterede aktiviteter.

Da skole/SFO ligger midt i et naturskønt område, bygger vi mange af vores aktiviteter op omkring udelivet:  Snitteværksted, hulebyggeri, bål-aktiviteter og hvad naturen ellers inviterer os til.

Indendørs aktiviteter/kreativitet foregår i hyggelige og hjemlige rammer i vores SFO-bygning: Vi strikker, syr, spiller spil, bygger kugle- eller bil-baner og alt muligt andet dejligt.

Alle vores børn holder frikvarter fra mobiltelefoner og andet elektronik i SFO’en, da vi vægter nærvær og autenticitet.

Vi søger en SFO-kollega med god energi og varme, der kan indgå i det sociale arbejdsfelt med omsorg for det enkelte barn og hele børnegruppen.

  • Du skal være fleksibel, da vores arbejdsdag kan være uforudsigelig.
  • Du skal have godt humør og en stor ’PYT-KNAP’
  • Du skal være glad for udelivet og være igangsættende over for børnenes aktiviteter fx tænde bål, bruge en snittekniv m.m.
  • Du skal være stabil.

Løn i henhold til overenskomst og anciennitet.

Ansøgningsfrist er den 29. januar 2023

Ansøgning sendes til sfo@rss-odense.dk

Yderligere information kan fås ved henvendelse til sfo@rss-odense.dk eller til Vivi Kej på telefon: 24 90 44 16

Hvis du ikke har hørt noget fra os senest den 1. marts, er stillingen besat til anden side, og vi takker for din interesse.

For at ansøge til dette job send dine informationer til sfo@rss-odense.dk