Websted Småbørnsgruppen Risle

Vi søger en deltids pædagog eller medhjælper, som vil være med til at udvikle vores sted.

Småbørnsgruppen Risle er en vuggestue beliggende på Amager i København tæt på Amagerbro st., med plads til 12 børn i alderen 1-3 år, hvor vi arbejder med at skabe et trygt fundament for børnene.

Vi holder til i et smukt, gammelt hus og har god plads til børn og voksne indenfor. Vi har vores egen lille have, hvor der er rig mulighed for at mærke årstidernes skiften og for at få øje på det store i det små.
Risle er et sted, hvor vi gør os umage for at skabe den bedst mulige hverdag for det lille barn; Hverdagen i Risle hviler i en stærk, tryghedsskabende og åndende rytme, hvor børnene har rum til den frie leg udfolder sig, vi synger årstidsbestemt sangleg, er i haven hver dag, spiser hjemmelavet varm mad i fællesskab og børnene får en middagslur.
Vi møder barnet i øjenhøjde og med det udgangspunkt, at der altid er tid nok, således, at vi værner om den opdagende rejse barnet er på.
Vi sørger for, at skabe en tryg, hjemlig og kærlig stemning, så børnene er trygge til at være sig selv, udfolde sig og udtrykke alle følelser.
Risle er et meget kærligt og blidt sted, så vi ser derfor gerne, at ansøger af natur er omkring børn på en blid og rolig måde og som er god til at observere, lytte og mærke sig ind i arbejdet. Derudover er det vigtigt at ansøger er god til at bevare roen og overblikket, og ikke er bange for at tage ansvar.

Vi er 4 medarbejdere som alle er på deltid. I medarbejdergruppen arbejder vi sammen i en kærlig, anerkendende og åben ånd.
Vi har et nært, gruppeorienteret samarbejde baseret på, at alle arbejder for det fælles bedste. Vi har fokus på at have en reflekterende tilgang til vores pædagogiske virke og at det skal være rart og varmt for både store og små at være i vores hus.
Vi arbejder i en god blanding af vision og realisme.

Ring på 30959473, hvis det har din interesse.
Træffetid alle dage mellem 16-20.

Du kan også kigge på vores hjemmeside www.risle.dk

Småbørnsgruppen Risle,
Sigbrits Allé 13, sidebygningen,
2300 Kbh S.

Vi glæder os til at høre fra dig!

For at ansøge til dette job send dine informationer til smaaboernsgruppen.risle@gmail.com