• 30-37 timer
  • 7100 Vejle

Websted Naturbørnehaven Birkely

Til vores dejlige naturbørnehave, søger vi en uddannet pædagog, gerne steineruddannet eller en pædagog med interesse og/eller erfaring indenfor steinerpædagogikken.

Vi er en lille børnehave, som er normeret til 24 børn med 3 voksne; 1 pædagog, 1 pædagogisk stueleder og en medhjælper.

Vi har til huse i et lille hyggeligt hus på Steiner skolen i Vejle. Til børnehaven har vi to hyggelige stuer med en hjemlig atmosfære, en stor have med urtehave, drivhus og bålplads – og så har vi et lille hønsehold på tre høns. Rundt omkring skolen er vi omkranset af den smukke Højen skov.

At vi er en Naturbørnehave betyder at vi dagligt tager i skoven året rundt uanset vejr og vind. Vi tager naturen ind, og den bliver en stor del af vores hverdag.

Udover at være en naturbørnehave er vi også en børnehave, som vægter havebrug meget højt. Havebruget er blevet en naturlig del af vores pædagogiske arbejde, og børnene i Birkely bliver helt naturligt inddraget i alle processerne i og omkring dette.

Som vores kommende kollega ønsker vi en pædagog, der:

  • har et stort hjerte for naturen og ikke mindst børnene
  • er åben og imødekommende både overfor børn, forældre og kollegaerne
  • er ansvarsbevidst, handlekraftig og initiativrig
  • møder alle børnene med varme, begejstring og glæde
  • har stor interesse for steinerpædagogikken
  • har forståelse for det lille barns væsen og går i dybden med relationsarbejdet
  • har glæde ved praktisk arbejde og har interesse for at inddrage børnene i dette

Vi lægger stor vægt på at møde hvert enkelt barn med stor respekt og omsorg, og vi tilstræber en høj grad af medindflydelse for børnene. Herudover vægter vi højt, at vi alle omkring børnene er efterlignelsesværdige og udstråler varme og nærvær.

Vi er en meget lille børnehave og som pædagog hos os vil du blive en del af et lille og meget nært fællesskab, hvor vi passer på hinanden, store som små, og hvor åbenhed og varme er meget vigtig.

Som pædagog i Birkely vil du være en vigtig del af årstidsfesterne, eventyrfortælling, sanglege, forældresamarbejdet, samarbejdet med TCBU og meget mere.

At børnehaven er en del af skolen, er en stor gave for både børnehavebørnene og skolens elever. Vi har et meget tæt samarbejde på tværs af børnehaven og skolen og vi har rigtig mange søskendebørn, hvilket giver en tryg og familiær stemning på stedet både for børn og forældre.

Det praktiske:

Stillingen er på omkring 30 timer og er til besættelse snarest.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til samtale indtil den rette er fundet.

Send din ansøgning på mail til mette@steinerskolen-vejle.dk eller pr. post til Naturbørnehaven Birkely, Steiner skolen Vejle, Sukkertoppen 4 , 7100 Vejle.

For yderligere information læs på vores hjemmeside: www.steiner-naturbørnehave.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til mette@steinerskolen-vejle.dk