Websted Natur- og musikbørnehaven Lillegryn

Natur- og musikbørnehaven, Lille Gryn, søger ny leder med tiltrædelse den 1.november 2023.

Vi søger en leder med passion for børns udvikling. Du brænder for natur, musik, eventyr, kunst og et børneliv, der opfordrer til nærvær, leg og opdagelse af muligheder. Som leder deler du vores pædagogiske værdier og evner at inspirere personalet. Du er empatisk med gode kommunikations- og administrative evner.

Ansvarsområder
Dine ansvarsområder inkluderer den pædagogiske, økonomiske og administrative ledelse, personaleudvikling, forældrekommunikation og praktisk drift. Vi tilbyder støtte fra eksterne partnere under din opbygning af kompetencer.

Om Lille Gryn
Lille Gryn er en selvejende institution med 10 medarbejdere og 37 børn i alderen 0-6 år. Vi lægger vægt på at give børn ro til fordybelse i naturen og frihed til at være. Vores børnehave ligger skønt i udkanten af Svaneke på Bornholm omgivet af skov, eng, klipper og vand. Åen løber igennem børnehaven, hvor vi leger, bygger broer og følger årstidernes gang.

Lille Gryns åbningstider er: mandag – torsdag 06:30 til 17:00 og fredag 06:30 til 16:30.

Ansøgning Sendes på mail til ansoegning@lillegryn.dk

Ansøgningsfrist 22. september 2023. Samtaler forventes afholdt i slutningen af september.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst.
Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest.

Kontakt
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte: Konstitueret leder, Mandira Mouritsen, på tlf. 26 25 65 01,
mail: lillegryn@hotmail.com

For at ansøge til dette job send dine informationer til ansoegning@lillegryn.dk