Michael Skolen

Vi søger en lærer som er uddannet steinerlærer. Et menneske der vil indgå i et tæt kollegialt samarbejde omkring skolen fra børnehaveklasse til og med 2. Steiner HF. Vi forventer at du er i stand til på en ansvarlig måde at handle på egen hånd og skabe et godt forældresamarbejde og møde eleverne med varme, et åbent og kærligt sind.

VI ER: 

Michael Skolen er en friskole, der blev grundlagt i 1976. Vi er en veletableret skole, der strækker sig fra børnehaveklasse til 2. Steiner HF og vi rummer omkring 370 elever.

Vi er en skole med et godt arbejdsmiljø, med en uformel og tryg omgangstone, samt et fælles værdigrundlag, som er baseret på Rudolf Steiners pædagogiske arbejdede.

Vi lægger stor vægt på at udvikle vores elevers faglige og sociale kompetencer og skabe et sundt og trygt lærings miljø for vores elever – herunder et tillidsfuldt samarbejde med forældre og kolleger.

Morgensang, årstidsfester, lørdagsskoler, elevoptræden og koncerter hører også til vores skoleliv.

Hvis ovenstående tiltaler dig, er du meget velkommen til at sende din ansøgning med relevante bilag til: Susanne Løwe Pihl: slp@michaelskolen.dk

Vedhæft venligst til ansøgning dit CV, referencer og uddannelses bevis.

Løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Ved spørgsmål:
Susanne Løwe Pihl  tlf. nr. 20424388. mail: slp@michaelskolen.dk

Som udgangspunkt er stillingen ikke en fuldtidsstilling.

For at ansøge til dette job send dine informationer til slp@michaelskolen.dk