Websted Michael skolen

Rudolf Steiner Skolen i Hjortespring ved Herlev søger en sløjdlærer til 6. – 8. klasse samt idræts lærer til 5. – 6. klasse.

Ansættelsen omfatter 12 ugentlige sløjdlektioner, 2 ugentlige idrætslektioner samt mødeaktivitet på ca. 2 timer om ugen.

VI ER:
Michael skolen er en Steinerskole der blev grundlag 1976.
Vi er en veletableret skole der strækker sig fra børnehaveklasse til 2. Steiner HF (12. klasse), og vi rummer omkring 370 elever.
Vi er en skole med et godt arbejdsmiljø, og vi har en uformel og tryg omgangstone. Vi har et fælles værdigrundlag, der hviler på Rudolf Steiners pædagogiske foredrag som inspiration, og vi underviser efter en fælles lærerplan.

Vores daglige mål er således med afsæt i steinerpædagogikken. Undervisningen hviler på et bredt grundlag af både boglige og praktiske/håndværksmæssige fag. Vi lægger stor vægt på at udvikle vores elevers sociale kompetencer. Vi bestræber os på at skabe tryghed og et sundt læringsmiljø for vores elever.
Vi tilstræber et tillidsfuldt samarbejde med vores forældre og et inspirerende arbejdsmiljø for alle skolens medarbejdere.
Morgensang, årstidsfester, lørdagsskoler, elevoptræden og koncerter hører også til vores skoleliv.

Hvis ovenstående tiltaler dig, og du har lyst til at være vores kollega og engagere dig i steinerpædagogikken og vores læreplan – og du har pædagogiske og håndværksmæssige erfaringer/kompetencer – er du meget velkommen til at sende din ansøgning med relevante bilag til Michael Skolens kontor: mail@michaelskolen.dk Mrk.: Ansøgning Sløjdlærer

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte skoleleder Susanne Løwe Pihl på tlf. nr. 20424388 eller på mail: slp@michaelskolen.dk

Vedhæft venligst din ansøgning, CV, referencer og dit uddannelsesbevis. Løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.
Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning så hurtigt som muligt.

Michael skolen
Stokholtbuen 25, 2730 Herlev. Tlf.: 45 4484 9898
mail@michaelskolen.dk, www.michaelskolen.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til mail@michaelskolen.dk