Websted Lillely Skovbørnehave og Vuggestue

Start 1.1.24 eller snarest derefter.
Åbent hus for interesserede ansøgere den 9.11 kl. 16:15 og den 21.11, kl. 16:15 

Hvem og hvad er Lillely?
Lillely er en Rudolf Steiner-inspireret kvalitetsbørnehave og vuggestue! Vi er 10 voksne, 27 børnehavebørn og 13 vuggestuebørn i vores skønne bindingsværkshus med en dejlig have, tæt på skove og marker. Vi er et stærkt værdibåret aktivt fællesskab af børn forældre og medarbejdere. Vi har et varmt humoristisk kollegaskab og et godt arbejdsmiljø med høj normering – vi er børnenes og hinandens andet hjem. Derudover har vi et usædvanligt godt samarbejde med kommunen og nyere velholdt hus og have. Det er kendetegnende for vores børnesyn, at vi tager den voksne som efterlignelsesværdig rollemodel meget alvorligt. Det betyder eksempelvis at vi sætter tydelige grænser, men aldrig skælder ud. Det er i alle situationer den voksnes ansvar at skabe en god stemning og hvis vi mærker stres laver vi praksis om, så roen og nærværet kan leve. Vi søger en pædagogisk leder der vil lægge hjerte i at gå forrest og være fællesskabsfacilitator for børn, medarbejdere og forældre og kan se sig selv være ambassadør for det beskrevne i vores forældrehåndbog. Se denne på vores hjemmeside www.Lillely.dk Stillingen indebærer det overordnede pædagogiske ansvar i Lillely. Ledelse vil ske i meget tæt samarbejde med Lillelys ejer, der står for overordnet personaleledelse og administration. 

Hvem er du?
Det er afgørende at du er uddannet pædagog, har erfaring med børnehavebørn, har et grundigt kendskab til Rudolf Steiners pædagogik og trives både med pædagogisk administrativt arbejde og selvfølgelig samværet med børnene. Du tager børns trivsel, leg, dannelse og udvikling alvorligt og har lyst til at arbejde med relationsdannelse, kollegial sparring og fællesskab som de bærende elementer i praksis Du skal være dygtig til at sætte en klar retning i den antroposofiske pædagogik for hele huset og have en anerkendende åben tilgang til børn, forældre og kolleger. Du ser fællesskabet og udeliv som den største gave man kan give børn og voksne. Du tager ansvar og tænker selvstændigt. Du er mødestabil – både børns og voksnes gode dag er afhængig af stabilitet Du reflekterer over egen og andres praksis og er ikke bange for at gå nye veje, når noget ikke virker.

Hvilke arbejdsopgaver er der i stillingen?
Du vil i dit daglige virke stå for den pædagogiske ledelse af kolleger. Du har det overordnede ansvar for børnenes hverdag og trivsel, forældresamarbejdet og pædagogisk administration – eksempelvis skriftlige børnebeskrivelser, forældresamtaler, kontakt til PPR, bestå kommunalt tilsyn, læreplansarbejde, sprogarbejde, sanglegskreds, eventyrfortælling, årstidsfester, forældrebreve, i samarbejde med personaleleder afholde personalemøder o.lign. Du skal også fordele pædagogisk ansvar og opgaver til kolleger, men det er dig der har overblikket og slutansvaret. Stillingen indeholder 1 dag ugentligt til administration og 20-25 timer om ugen ved børnene.

Vi kan tilbyde:
Her er rart at være! Vi er en medarbejdergruppe der er mødestabile, engagerede og har hjerte for vores arbejdsplads. Du får dygtige kolleger, der gerne går en ekstra omvej i hverdagen, hvis det er bedst for børnene. Gode oplæringsvilkår og generel hjælp og sparring Ledelse i tæt samarbejde med en engageret, opbakkende og nærværende ejer og forældreråd.

Ansættelsesproces:
Din ansøgning må gerne fylde mere end normen og skal mindst indeholde følgende: Hvorfor du søger netop i Lillely Din tilgang til Rudolf Steiners pædagogik Dine tanker om udeliv og børn Hvad mener du er en pædagogisk leders opgave?

Ansøgningsfrist:
15. december 2023 kl. 12 eller indtil rette kandidat er fundet.

Vi ønsker ikke at få uanmeldte besøg, da vi er nærværende ved børnene i løbet af dagen. Ansøgninger og spørgsmål om stillingen skrives til Julie Haugaard Krebs og modtages på mail på lillelyjob@gmail.com eller telefon 26372020.

Vi modtager ansøgningerne og alle bliver læst af medarbejdere og forældreråd. Vi vælger dem ud vi finder interessante og de bliver inviteret på 1 dags besøg i Lillely. Her oplever man vores hverdag og arbejder sammen med os for at se om begge parter synes vi passer sammen. Hvis du ønsker diskretion om din ansøgning sikrer vi selvfølgelig dette ved besøg.

Ansøgeren skal herefter skriftligt på mail bekræfte om ansøgningen står ved magt eller trækkes tilbage. Når vi har haft ca. 3-5 ansøgere på besøg udvælger vi dem vi ønsker at kalde til samtale. Vi ansætter ofte efter god kemi og “mavefornemmelse” fremfor det perfekte CV, så søg endelig hvis du er uddannet pædagog med kendskab til Rudolf Steinerpædagogik og har lyst til at arbejde hos os. Se stillingsopslaget, vores 4 film og forælderhåndbog på vores hjemmeside www.Lillely.dk inden du skriver din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

For at ansøge til dette job send dine informationer til lillelyjob@gmail.com