• 30-37 timer
  • Holte

Rønnebærhuset i Holte

Rønnebærhuset i Holte

Vi søger en daglig leder til vores skønne børnehave i Holte. Rønnebærhuset har eksisteret siden 1989 og ligger i en lille hyggelig villa lige op ad Rudeskov. Vi har 22 børn i alderen 2-6 år.

Som daglig leder hos os vil du være en del af et engageret personale, bestående af 4 fastansatte. Stillingen er på 2 ben, med en pædagogisk del på cirka 22 timer og en administrativ del på cirka 15 timer. Stillingen er i udgangspunkt fuldtid, men vi hører gerne fra dig såfremt du har interesse i stillingen, på færre timer.

Som leder vil du have ansvaret for personaleledelse, administration og institutionens økonomi. Derudover er der samarbejdet med forældrebestyrelsen og Rudersdal Kommune. Udover de ledelsesmæssige opgaver vil du også være en vigtig del af det daglige pædagogiske arbejde og blive en del af børnenes dagligdag. Som ny leder af Rønnebærhuset overtager du en veldreven og et veletableret hus med hjerte og traditioner og som har en faglig dygtig personalegruppe.

Vi søger en daglig leder, der har lyst til ledelse og som er stærkt passioneret omkring antroposofi og som brænder for at arbejde med steinerpædagogikken og dens grundlag.

Rønnebærhuset er et stærkt værdibåret fællesskab af børn, forældre og medarbejdere, og i Rønnebærhuset vil du få mulighed for at være en del af et varmt humoristisk kollegaskab og et godt arbejdsmiljø med god normering.

Vi ønsker stillingen besat fra 1.8.2023 (eller før).

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til stillingen.
Bestyrelsesformand, Christina Norup: 53509590

Send din ansøgning til christina.wiboltt@gmail.com

Vi afholder samtaler løbende.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Bh
Bestyrelsen i Rønnebærhuset

For at ansøge til dette job send dine informationer til christina.wiboltt@gmail.com