Rudolf Steiner børnehaven Sankt Gertrud

Går du og drømmer om at blive leder for en lille Rudolf Steiner børnehave med høje pædagogiske ambitioner og dedikerede medarbejdere? Så er det måske dig vi leder efter i børnehaven Sankt Gertrud, i det indre København.

Sankt Gertrud er en lille perle af en børnehave, hvor eventyret er det daglige omdrejningspunkt – både det eventyr som børnene selv skaber under den frie leg, og det eventyr de voksne skaber igennem fælles aktiviteter som sangleg, eventyrfortælling og årstidsfester. 

Børnehaven er normeret til 24 børn og har en personalegruppe bestående af to uddannede Steiner-pædagoger, én medhjælper, en madmor og dig som leder. Vi holder til i en stor og smuk stuelejlighed, tæt på Nørreport Station. Rundt om hjørnet fra børnehaven ligger Hauser Plads, som er den legeplads vi benytter dagligt og hvorfra børnene bliver hentet om eftermiddagen. Én gang om ugen tager vi toget til skoven.

Da vi er en lille børnehave, er der brug for at også lederen deltager i det pædagogiske arbejde på gulvet en stor del af tiden. Sankt Gertrud er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Børnehavens øverste ledelse er børnehavens bestyrelse, som består af fire forældrerepræsentanter og tre antroposofiske medlemmer. 

Vi søger en ny engageret leder som:

  • Er uddannet Rudolf Steiner pædagog, har pædagogisk erfaring og begejstring for det daglige pædagogiske arbejde.
  • Har organisatorisk sans, er god til at skabe overblik over administrative opgaver som personaleadministration og afrapportering til Københavns Kommune. Det er også en fordel, hvis du har en grundforståelse for økonomi og budget.
  • Er god til at samarbejde og kommunikere, både med medarbejdere, forældre og bestyrelsen. 
  • Kan understøtte engagement og arbejdsglæde for børnehavens medarbejdere.
  • Har lyst til at udvikle børnehaven med afsæt i børnehavens værdier og traditioner.

Stillingen er på 37 timer (inkl. personalemøde hver torsdag kl. 15.15 – 17.15)
Børnehavens åbningstid er kl. 7.15 – 15.15

Ansøgningen sendes på mail til Malene (bestyrelsesformand)  SENEST D. 1. MAJ

MAIL: jobsanktgertrud@gmail.com 

TLF: 31700403 (spørgsmål vedr. stillingen rettes ligeledes til Malene)
Samtaler vil finde sted løbende.

Rudolf Steiner børnehaven Sankt Gertrud
Skt. Gertrudstræde 5
1129 København K

To apply for this job please visit gmail.com .