Rudolf Steiner Skolen Vordingborg

Genopslag:

Vil du være en del af Rudolf Steinerskolen i Vordingborg?

Vi er en skole med et dedikeret personale, der brænder for at tilbyde vores 250 elever den bedst mulige uddannelse med rødder i antroposofien.

Vi søger nu en engageret og kompetent lærer til vores kommende 1. klasse. Stillingen er på fuld tid med 37 timer om ugen og starter hurtigst muligtog senest den 1. oktober.

På Rudolf Steinerskolen i Vordingborg anvender vi en steinerpædagogisk tilgang til undervisning, hvor læring er baseret på kreativitet, dybde og nærvær. Vi prioriterer levende eventyrfortælling, sang og undervisning, der er forankret i en fænomenologisk tilgang til fagene.

Vi søger en hjertevarm og nærværende lærer, der brænder for at undervise efter steinerpædagogikken. Som en del af vores team vil du blive tilknyttet en mentor.

Din erfaring med at skabe en tryg og inspirerende læringsatmosfære, hvor eleverne kan udfolde sig og realisere deres fulde potentiale, vil være en værdifuld ressource. Som lærer på vores skole får du mulighed for at deltage i givende studie- og udviklingsarbejde sammen med dine kollegaer.

Vi lægger vægt på, at du er en uddannet lærer med kendskab til steinerpædagogikken og en passion for at omsætte denne viden til praksis. Du vil have frihed til at skabe meningsfulde og berigende undervisningsforløb, der vækker elevernes nysgerrighed og kreativitet. Din stabilitet, kreativitet og evne til at agere som klasselærer og leder mellem elever og forældre er afgørende.

Som en del af vores skolefællesskab bliver du en central figur, hvor samarbejde og fælles udvikling er i fokus.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår i overensstemmelse med aftaler indgået med Friskoleforeningen.

Ansøgninger modtages hurtigst muligt og senest mandag den 28. august 2023 via e-mail: Kontoret@steinerskolen.dk

Vi afholder løbende samtaler, og stillingen vil blive besat, så snart vi finder den rette kandidat.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

For at ansøge til dette job send dine informationer til Kontoret@steinerskolen.dk