Websted Vidar Skolen

Rudolf Steiner skolen, Vidar Skolen, i Gentofte søger en klasselærer til 1. klasse pr. 1. august 2023.

Vi mangler et engageret menneske med lyst til at gå ind i arbejdet som klasselærer.

Om os

Vi er en mere end 70 år gammel friskole, der bygger på Rudolf Steiners pædagogik. Skolen har fra 1.-10 samt en hf-afdeling. Lærerne underviser eleverne i mange fagområder inden for såvel intellektuelle fag som kunst og håndværk. Vi har endvidere både vuggestue og børnehave tilknyttet til skolen.

Vores største aktiv er vores knap 360 dejlige elever. Herudover har vi et kollegium af engagerede lærere, med en fælles pædagogisk grundforståelse, der sigter på uddannelse af hele mennesket. Og endelig har vi en herlig beliggenhed på Brogårdsvej 61 i Gentofte, tæt ved sø og mose og Gentofte Station.

Om dig

Vi forventer, at du har en uddannelse inden for Rudolf Steiner pædagogik eller har lyst til at videreuddanne dig indenfor dette.

Som lærer på Vidar Skolen forventer vi, at du bidrager positivt og engageret til at gøre eleverne rustet til at møde fremtiden, og at du indgår i et forpligtende fællesskab med dine kollegaer

Yderligere oplysninger om skolen finder du på vores hjemmeside, www.vidarskolen.dk eller ved henvendelse til kontoret på kontor@vidarskolen.dk

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Vi læser ansøgningerne og indkalder til samtale løbende.

Skriftlig ansøgning sendes til skolen på kontor@vidarskolen.dk mærket ”Ansøgning”.

For at ansøge til dette job send dine informationer til kontor@vidarskolen.dk