Hjemmeside Rudolf Steiner-skolen i Skanderborg

Vi er en Rudolf Steiner skole med cirka 180 elever fordelt på bh. kl. – 12. klasse. Vi har primært elever fra Skanderborg og opland. Skolen ligger i et naturskønt område i den nordlige del af Skanderborg. Vi er en skole i vækst med en velfungerende og dynamisk medarbejdergruppe og en engageret forældrekreds.

Helhed, faglighed, nærvær, fællesskab og ligeværd er vigtige værdier for os både som arbejdsplads og i vores møde med børnene.

Vi søger pr. 1. juni en skoleleder på fuld tid med indsigt i antroposofi, som kan varetage skolens udvikling som en antroposofisk institution.
Vi ønsker en leder, der er åben, tydelig og respektfuld i kommunikationen med alle medarbejdere og forældre.

Du skal være et menneske, der evner at samle og tage ansvar for trivslen og relationerne blandt både medarbejdere og forældre og være handlekraftig med rettidig omhu.

Din baggrund skal være af steiner-pædagogisk karakter og vi ønsker, at du i din stilling kan varetage enkelte undervisningstimer for at holde fingeren på pulsen, da du også har et medansvar for den pædagogiske udvikling blandt medarbejderne.

Administrativt skal du bl.a. have kontakt til myndigheder, kendskab til gældende love og regler, samt økonomisk sans og overblik. På grund af skolens vækst er der byggeprocesser i gang, som det forventes at du, som skoleleder, tager aktivt del i.

Besidder du nogle af ovenstående kvaliteter og er du villig til at udvikle dig som leder med afsæt i skolens værdier, så send os en ansøgning.

Ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgning:
Ansøgning mærket ”skoleleder” sendes til:
Rudolf Steiner-skolen, Grønnedalsvej 16c, 8660 Skanderborg
Mail: kontor@rss8660.dk

Ansøgningsfrist: 7. april 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 17.

Ved spørgsmål til stillingen, kontakt skolens kontor på tlf: 86511981

For at ansøge til dette job send dine informationer til kontor@rss8660.dk