• 30-37 timer
  • 4320 Lejre

Hjemmeside Børnehuset Fuglereden

Tæt på Ledreborgs skove og 10 min. gang fra Lejre station, ligger et bjælkehus, hvor Fuglereden bor. Her lærer vi børnene om en verden i nærvær og ro i en kærlig atmosfære af tryghed.

Vil du tage del i det daglige ansvar i vores og børnenes ”andet hjem”? Kan du se dig selv som pædagog i en institution der ligger vægt på ro, nærvær og autentiske voksne?

Vi har en pædagogstilling på 32 timer som gerne skal besættes 1. august 2022 eller efter aftale.

Du skal gerne være uddannet steinerpædagog. Du vil være en vigtig del af minigruppens 3 voksne og derved blive en del af børnenes dagligdag.

Det forventes at du har en god indfølingsevne og er lydhør for personale, forældre og børn.

Vi ønsker en pædagog som pædagogisk vil samme vej som os og vil medbringe energi og virkelyst til at bidrage med egne erfaringer, men samtidig have respekt og ydmyghed for stedets særlige ånd.

Fuglereden er en puljeinstitution efter overenskomst med Lejre Kommune iflg. lov om puljeinstitutioner. Vi har plads til 12 børn i minigruppen fra 1-3 år og 20 børnehavebørn fra 3-6 år.

Vores pædagogiske ståsted og menneskesyn hviler på Rudolf Steiners Antroposofiske tanker. I Fuglereden har vi en selvreflekterende, personlig og nærværende måde at forvalte antroposofien på. Det er vigtigt for os at lade antroposofi inspirere og guide os i vores arbejde, fremfor at lade den diktere vores pædagogik.

Vi vægter rutiner, efterligning, leg, fællesskab, eventyr, årstidsfester, sanseoplevelser og naturen højt, som vores vigtigste pædagogiske redskaber. Vi ønsker i vores kollegiale arbejde, at vi sætter hinanden fri til at arbejde med pædagogikken ud fra os selv – individuelt og inden for de pædagogiske naturlige rammer. Derved forbliver vi de autentiske voksne, som vi er.

Hos os bliver du en del af et inspirerende arbejdsmiljø, med engagerede medarbejdere og stor opbakning fra forældre og bestyrelse.

Kan du se dig selv som pædagog i Fuglereden, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Børnehuset Fuglereden
Bispegårdsvej 6, 4320 Lejre

Vi tilbyder: 32 timer

Vigtige datoer:
Ansøgningsfrist: 18. juni 2022
Samtaler: uge 26

Stillingen ønskes besat per: 1. august 2022 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes til: info@fuglereden-lejre.dk

Kontakt:
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Leder Sussie Duvill tlf. nr. 21171583
Eller bestyrelsesformand Maj Baltzarsen på: majbaltzmail.com

Læs mere på:
https://fuglereden-lejre.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til info@fuglereden-lejre.dk