Websted Fuglereden

Tæt på Ledreborgs skove og 10 minutters gang fra Lejre station ligger et bjælkehus, hvor Fuglereden bor. Her lærer vi børnene om en verden i nærvær og ro i en kærlig atmosfære af tryghed. Vil du tage det daglige ansvar i vores og børnenes ”andet hjem”? Kan du se dig selv som leder i en institution, der lægger vægt på ro, nærvær og autentiske voksne? Vi søger en leder på fuld tid. Stillingen skal besættes 1. august 2023 eller efter aftale.

Jobbet som leder

Som leder vil du have ansvaret for personaleledelse, administration og institutionens økonomi. Derudover er der samarbejdet med forældrebestyrelsen og Lejre Kommune. Udover de ledelsesmæssige opgaver vil du også være en vigtig del af det daglige pædagogiske arbejde og blive en del af børnenes dagligdag. Som ny leder af Fuglereden overtager du styringen af en veldreven og eftertragtet institution, som har en faglig dygtig personalegruppe.

Hvem er vi?

Fuglereden er en puljeinstitution efter overenskomst med Lejre Kommune iflg. lov om puljeinstitutioner. Vi har plads til 12 børn i minigruppen fra 1-3 år og 20 børnehavebørn fra 3-6 år. Vores pædagogiske ståsted og menneskesyn hviler på Rudolf Steiners Antroposofiske tanker. I Fuglereden har vi en selvreflekterende, personlig og nærværende måde at forvalte antroposofien på. Det er vigtigt for os at lade antroposofien inspirere og guide os i vores arbejde frem for at lade den diktere vores pædagogik. Vi vægter rutiner, efterligning, leg, fællesskab, eventyr, årstidsfester, sanseoplevelser og naturen højt, som vores vigtigste pædagogiske redskaber.

Vi ønsker, at du:

  • er uddannet pædagog og enten har ledererfaring eller er bevidst om ansvar, overblik og opgaver i en institution og dermed kan skabe en tryg og samlende ånd for husets syv medarbejdere.
  • har god empati og er lydhør for personale, forældre og børn.
  • pædagogisk vil samme vej som os og vil medbringe energi og virkelyst til at bidrage med egne erfaringer, men samtidig have respekt og ydmyghed for stedets særlige ånd.

Det får du hos os

Du vil møde en dedikeret og stabil personalegruppe, som har fokus på en åben, tryg og respektfuld kommunikation. Vi har et tæt og godt samarbejde med Børneringen, PPR samt de lokale skoler. Fuglereden oplever stor forældreopbakning med en aktiv bestyrelse og en støtteforening. Forældregruppen bidrager bl.a. til at afholde arbejdsdage og sociale arrangementer sammen med personalet. Hos os bliver du derved en del af et inspirerende arbejdsmiljø med engagerede medarbejdere, forældre og bestyrelse. Hvis du kan se dig selv som leder i Fuglereden, så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist og kontaktinformation

Ansøgningsfristen er den 22. maj kl. 12.  Ansøgningen sendes til: info@fuglereden-lejre.dk

Første samtale afholdes fredag 2. juni.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende leder Sussie Duvill på telefon 21171583/26814005 eller bestyrelsens forperson Maj Baltzarsen på telefon 50552668.

Vi indhenter børneattest i forbindelse med ansættelsesprocessen.
Adresse: Bispegårdsvej 6, 4320 Lejre.
Læs mere om Fuglereden her: www.fuglereden-lejre.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til info@fuglereden-lejre.dk