Hjemmeside Marjatta Skole- og Behandlingshjem

Sofiegården er en del af Marjatta, som er en selvejende institution for borgere med fysisk og psykisk udviklingshæmning. Sofiegården er beliggende i naturskønne omgivelser i den lille landsby Næstelsø ved Næstved.

Sofiegården er et af Marjattas i alt fire voksencentre, og der bor i dag 30 beboere fordelt i 3 bo-enheder. Der er 37 fastansatte medarbejdere og på området er der desuden et Aktivitetshus med en række tilknyttede værksteder ledet af egen forstander, men med hvem der er et nært samarbejde. 

Vi kan tilbyde et spændende og afvekslende lederjob på en dynamisk arbejdsplads med en levende og stærk kultur. Vores nye forstander skal kunne lede, samle og inspirere medarbejdere og beboere. Der vil blive lagt stor vægt på følgende kompetencer:

  • Du er uddannet pædagog med kendskab til Rudolf Steiner pædagogik
  • Du har stor erfaring i ledelse og administration
  • Du kan varetage det økonomiske ansvar for Sofiegården
  • Du har erfaring i arbejde med mennesker med gennemgribende og varigt nedsat funktionsniveau

Tiltrædelse: 1. august 2023

Løn- og ansættelsesvilkår: Stillingen er på fuld tid og efter gældende overenskomst og i forhold til reglerne om lokal løndannelse. 

Ansøgningsfrist: Ansøgning med relevante bilag fremsendes på mail til amc@marjatta.dk senest d. 31/3 2023.

Ansættelsessamtaler: Første samtalerunde afholdes d. 17. april 2023, anden samtalerunde 25. april 2023.

Yderligere oplysninger: Du er velkommen til at kontakte Leder af Marjatta Bernhard Schmitz på telefon 5651 7837.

Læs en detaljeret job- og personbeskrivelse samt meget mere om Marjatta på www.marjatta.dk. Vi gør opmærksom på, at der indhentes relevante straffeattester i forbindelse med ansættelsen.

Tæt på skov, fjord og strand på Sydsjælland og Stevns ligger Marjatta. Marjatta bygger sit virke på Rudolf Steiners menneskesyn og den antroposofiske filosofi. Marjatta huser 250 børn, unge og voksne borgere, rundt omkring på mangfoldige bosteder og værksteder. Vi har omkring 600 medarbejdere. Vi lægger vægt på, at beboerne skal møde omsorgsfulde og fagligt dygtige medarbejdere, der på en kærlig måde kan understøtte hver enkelt borgers trivsel og udvikling samt fremme hans/hendes livskvalitet.

For at ansøge til dette job send dine informationer til amc@marjatta.dk