Forstander søges

 • 30-37 timer
 • Farum

Hjemmeside Solhjorten

Er du en leder, der får mennesker omkring dig til at trives og udvikle sig?
Og vil du stå i spidsen for 20 kreative mennesker i et lille, energisk hus, hvor vi arbejder ud fra Rudolf Steiners menneskesyn – og hvor fællesskab, åbenhed og omsorg udgør den røde tråd?

”Du bliver en vigtig del af vores gode fællesskab og den hjertelige stemning på Solhjorten. Som forstander er du med til at skabe positiv energi og engagere personalet, så vi også fremover kan sikre, at alle trives – og skabe en god hverdag for vores brugere, hvor de får mulighed for at udvikle sig i fællesskabet,” fortæller husets administrative koordinator.

Velkommen til Solhjorten

I naturskønne omgivelser ved Farum, tæt på skov og sø, ligger Solhjorten. En lille privatejet institution, hvor vi siden 1985 har udviklet samværs- og aktivitetstilbud for udviklingshæmmede og handicappede børn og voksne.

Vi arbejder hver dag på at skabe struktur og indhold i hverdagen for vores 15 brugere, så de kan blomstre som mennesker. Her er Rudolf Steiners socialterapeutiske menneskesyn omdrejningspunktet for den måde, vi arbejder på. Det betyder, at vi altid tager udgangspunkt i det hele menneske og ønsket om at udvikle vores brugere inden for rammer, hvor respekt, tryghed og tillid er byggestenene.

Et hus med kreative ildsjæle

Din personalegruppe består af 20 medarbejdere. Udover at være fagligt funderet i de helsepædagogiske principper, fylder kreativiteten meget i vores arbejde. Vi bruger vores kreative evner i den pædagogiske udførelse – både når vi arbejder med musikterapi, teater, håndværk og kunst.

Det betyder, at vi i hverdagen laver alt lige fra forskellige kreationer i vores værksted til at danse folkedans og lægge blomsterløg i jorden for at se dem spire i foråret eller holde lysfest, når vi går ind i vinterperioden.

Du sørger for, at vi går i samlet flok

Vi har allerede sat en fælles retning, som er baseret på det antroposofiske menneskesyn. Nu mangler vi bare dig til fortsat at sikre et inspirerende miljø, som er fagligt og personligt udviklende for både medarbejdere og brugere.

I det daglige er det dig, der:

 • er ansvarlig for personaleledelsen, herunder ansættelseskontrakter, medarbejdersamtaler, etc.
 • har hovedansvaret for driften, herunder det økonomiske overblik og budget
 • arbejder tæt sammen med bestyrelsen om markedsføring, økonomi og vision
 • varetager kontakt til kommunen vedrørende visitationer, kontrakter med mere
 • er i tæt kontakt med forældregruppen
 • videreudvikler Solhjorten og vores fælles visioner for fremtiden

En anerkendende og støttende leder

Som leder er du typen, der sætter handling bag dine ord. Du viser ikke bare retningen, men følger også op og sikrer, at vi hele tiden udvikler vores tilbud og lever vores værdier ud i livet. Derfor har du en naturlig interesse for det praktiske arbejde og en god føling med, hvad der foregår i huset.

Du går til ledelsesopgaven med en anerkendende tilgang til det enkelte menneske. Og, fordi du er nysgerrig på, hvordan du kan bidrage til udvikling af potentiale og trivsel hos den enkelte, føler dine medarbejdere sig både set og hørt.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • har ledelseserfaring, gerne inden for værdibaseret ledelse
 • er uddannet inden for det helsepædagogiske område og har erfaring med socialterapi
 • har erfaring inden for området med udviklingshæmmede og handicappede mennesker
 • har stor indsigt i økonomi og solid erfaring med at håndtere budgetter
 • er god til konflikthåndtering, selvom du foretrækker at tage uoverensstemmelser i opløbet.

Ved spørgsmål – tag endelig fat i os på tlf. 2880 0626 eller mail adm@solhjorten.dk

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

For at ansøge til dette job send dine informationer til adm@solhjorten.dk

2021-11-04T11:34:41+02:00november 3rd, 2021|Kommentarer lukket til Forstander søges