Websted Killevippen

KILLEVIPPEN SØGER DAGLIG LEDER

Opstart: Vi leder til vi finder den helt rigtige men meget gerne i sommeren 2023

Hvem og hvad er Killevippen?

Killevippen er en privatejet Rudolf Steiner børnehave og vuggestue ud over det sædvanlige!

Vi åbnede 1. maj 2012 og nu er vi 26 voksne og 110 børn fordelt på tre huse i vores skønne omgivelser på Blangstedgård i Odense SØ. Vi har en yderst engageret forældrekreds og et tæt samarbejde med Odense Kommune.

Vi er et stærkt værdibåret aktivt fællesskab af børn forældre og medarbejdere.

Vi har et varmt humoristisk kollegaskab og et godt arbejdsmiljø med høj normering – vi er børnenes og hinandens andet hjem.

Du bliver en del af et ledelsesteam sammen med to andre daglig ledere, den administrative leder og ejeren.

Vi søger en daglig leder der vil lægge hjerte i at gå forrest og være fællesskabsfacilitator for børn, medarbejdere og forældre og kan se sig selv være ambassadør for det beskrevne på vores hjemmeside og i vores forældrehåndbog.

 

Grynet

Er en samlet integreret familiegruppe med børn fra 1 – 6 år. 12 vuggestuebørn og 21 børnehavebørn.

Der er 3 pædagoger, 2 medhjælpere og den daglige leder.

Grynet har en stor naturgrund og er en skov, natur og udelivsgruppe. Det betyder at børnene er ude hver dag hele året og alle aktiviteter foregår udendørs. Der er mulighed for at komme indendørs på hyggelige stuer, ved behov.

Det er afgørende at du som leder i Grynet er glad for at være udendørs og mener at udelivet er en stor gave til børn. Det er ligeledes vigtigt at du ser det at mange aldre er blandet, som en stor kvalitet.

 

Hvem er du?

Det er afgørende at du har lyst til ledelse, er pædagogisk uddannet, og enten har kendskab til antroposofi, eller ønsker at gå åbent og aktivt ind i arbejdet med steinerpædagogikken og dens grundlag.

Du tager børns trivsel, leg, dannelse og udvikling alvorligt og har lyst og energi til at arbejde med relationsdannelse, kollegial sparring og fællesskab som de bærende elementer i praksis.

 

Hvilke arbejdsopgaver er der i stillingen?

Stillingen er på 2 ben. Der er en pædagogiske del med cirka 25 timer hos børnene og en administrativ del med cirka 12 timer.  Det er vigtigt for os at du som leder har lyst til at have timer i skema og være en aktiv del af hverdagen.

Ledelsesopgaven i Killevippen er en balance mellem at skabe en arbejdsplads med fokus på socialisering, omsorg, dannelse og læring for børnene, trivsel for personalet og tryghed for forældrene. Dette skal ske i samarbejde med forældrebestyrelsen, samarbejde med kommunen, samarbejde med lederkolleger og ejer af Killevippen.

Du skal blandt meget andet varetage daglig ledelse af personalet, forældrekommunikation, mødeorganisering, skemalægning, vikardækning, samarbejde med PPR, læreplansarbejde, sprogvurderinger o.lign.

 

Vi kan tilbyde:

Her er rart at være!

I Killevippen vægter vi anerkendelse højt, det gælder både kollegialt og i forhold til børn og forældre.  Vi er en medarbejdergruppe der har ejerskab og hjerte for vores arbejdsplads.

Gode oplæringsvilkår og generel hjælp og sparring.

Ledelse i samarbejde med en opbakkende og nærværende ejerleder.

Ansættelsesproces

Ansøgningsfrist: 1. maj 2023.

Der er en helt særlig stemning i Killevippen som ikke beskrives, men som skal opleves. Du er derfor meget velkommen til at komme på besøg både i og udenfor åbningstiden.

Ring meget gerne til os hvis du har spørgsmål, skriv en sms hvis du ikke når mig, så ringer jeg tilbage.

Vi sikrer selvfølgelig fuld diskretion om din henvendelse til os, hvis du ønsker det.

Ansøgninger stiles til Oline Schmidt Nielsen og sendes gennem denne link: Søg her

Se mere om os på vores hjemmeside www.killevippen.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!