Hjemmeside Guldæblet

Der var engang nogle børn og voksne i et lille børnehus tæt på Roskilde, som fortalte eventyr og historier, sang sanglege og havde det godt med sig selv og hinanden. Det gav overskud og trivsel til dem alle sammen. Men en dag tænkte de, at de godt kunne bruge en voksen mere til al den dejlige leg og aktivitet i børnehuset. Måske er det dig?

Hvis du ønsker dig et job i eventyrlige omgivelser med højt til himlen, vil vi gerne anbefale os selv. I Rudolf Steiner-Børnehuset Guldæblet prioriterer vi et sundt børneliv med masser af hulebygning, mad over bål, eventyr, fest og leg. Maden laver vi sammen, og en gang om måneden holder vi en fest med årstidens tema for børnene.

Vi er et Steinerbørnehus, men det betyder ikke nødvendigvis, at du på forhånd skal kende alt til steinerpædagogik, bare du er fagligt nysgerrig.

Vi har 26 børn i børnehaven og 12 børn i vuggestuen, og så er vi en god fast gruppe af voksne i personalet. Nogle med lang erfaring inden for steinerpædagogik, og nogle som er nye inden for feltet. Fælles for alle er, at vi er dygtige til det vi laver, og vi passer på hinanden.

Stillingen vil som udgangspunkt være i børnehaven, men i vores lille institution kan vi nogle gange være nødt til at dække ind for hinanden i henholdsvis børnehaven og vuggestuen.

Vi ønsker os, at du:

 • Er glad og stolt af dit fag og gerne vil dele arbejdsglæden med os.
 • Er nærværende i relationer med børn og voksne.
 • Glædes ved at fortælle eventyr, synge sanglege og gerne vil være med til at klæde dig ud til fastelavn eller på anden vis gøre vores månedlige fester eventyrlige og højtidelige for børnene.
 • Har lyst til at indgå i et dejligt fællesskab med børn og voksne, hvor rytme, ro og nærvær er nøgleord.
 • Kan lide at være udenfor. I børnehaven er vi ude året rundt i alt slags vejr – til gengæld tilbyder vi gode flyverdragter!
 • Kan lide at bruge dine hænder til forskellige kreative projekter, havearbejde og madlavning.
 • Har overskud og nysgerrighed.

Hos os får du:

 • En velorganiseret arbejdsplads med en god daglig rytme omgivet af fred og hygge.
 • Vægtet faglighed og gode kollegaer. Vi er en velfungerende personalegruppe, som tager sig af hinanden.
 • En engagereret og hjælpsom forældregruppe. Det er kendetegnene, at forældrene i Børnehuset Guldæblet løfter en stor del af de praktiske opgaver såsom rengøring og arbejdsdage.
 • Kort åbningstid og lukket i alle ferier og hele juli.
 • En sprudlende glad og dejlig børnegruppe.
 • Sundhedsforsikring.

Vi holder til på adressen Ågerupvej 24B, 4000 Roskilde. Vi har åbent kl. 07.30-16.00 alle hverdage og lukket i alle ferier og hele juli.

Hvis vi har fanget din interesse, vil vi meget gerne invitere dig ud til vores børnehus, så du kan se og tale med os i virkeligheden, og mærke om Guldæblet kunne være noget for dig. Ring eller mail os for en aftale, eller hvis du har spørgsmål til stillingen på 4678 2369 eller info@guldaeblet.dk.

Stillingen er på 33-37 timer om ugen med start fra 1/9-2022.
Der er frist for ansøgninger 13. juni og ansættelsessamtaler i dagene efter.

Du kan også finde mere information på vores hjemmeside www.guldaeblet.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV på e-mail til Guldæblets på e-mail: info@guldaeblet.dk
Skriv gerne “Ansøgning” i mailens titel.

Vi glæder os til at høre fra dig!

For at ansøge til dette job send dine informationer til info@guldaeblet.dk