Børnehuset Guldæblet opgraderer med en pædagogstilling

 • 30-37 timer
 • Roskilde

Hjemmeside Børnehuset Guldæblet

Børn og voksne skal have det godt, for det giver overskud og trivsel. Derfor opgraderer Børnehuset Guldæblet nu med en ekstra pædagogstilling, og lyder det interessant, så læs med her.

Hvis du ønsker dig et job i eventyrlige omgivelser med højt til himlen, sanglege, historiefortællinger og hjertevarme, vil vi gerne anbefale os selv. I Rudolf Steiner-børnehuset Guldæblet prioriterer vi nemlig et sundt børneliv med masser af hulebygning, mad over bål, eventyr, fest og leg. Maden laver vi sammen, og en gang om måneden holder vi en fest med årstidens tema for børnene.

Vi har 26 børn i børnehaven og 12 børn i vuggestuen, og så er vi en god fast gruppe af voksne i personalet. Nogle med lang erfaring inden for steinerpædagogik, og nogle som er nye inden for feltet. Fælles for alle er, at vi er dygtige til det vi laver, og vi passer på hinanden.

Den nye pædagogstilling vil som udgangspunkt være i børnehaven, men i vores lille institution kan vi nogle gange være nødt til at dække ind for hinanden i henholdsvis børnehaven og vuggestuen.

Vi ønsker os, at du :

 • Kan lide at fortælle eventyr, synge sanglege og gerne vil være med til at klæde dig ud til fastelavn eller på anden vis gøre vores månedlige fester eventyrlige og højtidelige for børnene
 • Har lyst til at indgå i et dejligt fællesskab med børnene, hvor rytme, ro og nærvær er nøgleord
 • Er glad for dit fag og gerne vil dele arbejdsglæden med os
 • At du gerne men ikke nødvendigvis har et kendskab til steinerpædagogik, men finder det interessant
 • Kan lide at være udenfor. I børnehaven er vi ude året rundt i alt slags vejr – til gengæld tilbyder vi gode flyverdragter

Hos os får du:

 • En velorganiseret arbejdsplads med en god daglig rytme omgivet af fred og hygge
 • Vægtet faglighed og gode kollegaer. Vi er en velfungerende personalegruppe, som tager sig af hinanden.
 • En engagereret og hjælpsom forældregruppe. Det er kendetegnende, at forældrene i Børnehuset Guldæblet løfter en stor del af de praktiske opgaver såsom rengøring og arbejdsdage
 • En sprudlende glad og dejlig børnegruppe
 • Sundhedsforsikring

Vi holder til på adressen Ågerupvej 24B, 4000 Roskilde og har åbent kl. 07.30-16.00 alle hverdage.

Hvis vi har fanget din interesse, vil vi meget gerne invitere dig ud til vores børnehus, så du kan se og tale med os i virkeligheden, og mærke om Guldæblet kunne være noget for dig. Ring eller mail os for en aftale på 4678 2369 eller info@guldaeblet.dk.

Stillingen er på 30 timer om ugen med start fra 1/8-2021. Der er frist for ansøgninger 15. maj, og ansættelsessamtaler i den følgende uge.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Guldæblets leder Sara Grand Ploug, hvis du har spørgsmål til stillingen. Hun kan fanges på tlf: 4678 2369 eller info@guldaeblet.dk. Du kan også finde mere information på vores hjemmeside www.guldaeblet.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV på e-mail til Guldæblets leder Sara Grand Ploug på e-mail: info@guldaeblet.dk. Skriv gerne ”Ansøgning” i mailens titel.

Vi glæder os til at høre fra dig!

For at ansøge til dette job send dine informationer til info@guldaeblet.dk

2021-04-19T17:08:05+02:00april 19th, 2021|Kommentarer lukket til Børnehuset Guldæblet opgraderer med en pædagogstilling