Børnehaven Stjernedalen søger ny leder

Hjemmeside Rudolf Steiner Udebørnehaven Stjernedalen

Daglig leder søges til Rudolf Steiner Udebørnehaven, Stjernedalen i Lyngby. Stillingen, som er på 28 timer ugentligt er til besættelse 15. oktober 2021. Vores nuværende leder skal ud på nye eventyr, men bliver samtidig boende i børnehaven, og vil fortsat have nær kontakt med børnene samt arbejde med nye opgaver i institutionen.

Stjernedalen ligger på Viggo Stuckenbergs Vej tæt på Folkeparken og Lyngby Sø. Det er en privat institution, som har eksisteret siden 1977, og den er normeret til 18 børn i alderen 3 – 6 år. Vi har også en privat børnepasning, Lille Stjernedal, med plads til 7 børn i alderen 1-3 år.

Vi er udendørs året rundt, men har et lille gult hus som varmestue og et rødt træhus ”Eventyrhuset” til eventyrfortælling. Her er også et træværksted, en kaningård og en hønsegård. Tillige en stor dejlig have at udfolde sig i.
Det er en have for børn, og vi lægger stor vægt på en hjemlig atmosfære både for store og små, tæt på naturen. Vi laver økologisk mad fire dage om ugen.
Vi lever i en rytmisk hverdag, hvor børnene er omgivet af trygge voksne, hvoraf de fleste har arbejdet i Stjernedalen i mange år, og hver især udfylder en vigtig rolle. Vi lægger stor vægt på, at børnene mødes af tilgængelige og nærværende voksne, som er engageret i deres trivsel, og som de kan knytte sig til. Der er en god normering i børnehaven, som er vigtig for at skabe ro og tid omkring børnene. Det er også vigtigt for os med et tæt forældresamarbejde.

Børnehaven administreres af Børneringen. Det vil blandt andet sige, at de lægger budget, sørger for betaling af vore regninger, og ordner lønberegning og -udbetaling. Vi har brug for en leder, som først og fremmest er sammen med børnene, men som også kan varetage en række ledelsesmæssige opgaver, såsom:

● Udarbejdelse af vagtplaner
● Tilkald af vikar
● MUS-samtaler
● Bogføring og godkendelse af løn- og ferieregnskab
● Forældresamarbejde
● Bindeled til bestyrelsen og Børneringen
● Vedligeholdelse af den pædagogiske læreplan
● Samarbejde om videreudvikling af institutionen, muligvis med en skovbørnehave-gruppe som udflytteraktivitet

Den nuværende leder vil sætte den nye leder grundigt ind i ledelsesarbejdet og langt hen ad vejen hjælpe med opgaverne i det omfang, som det aftales. Planen er desuden at løfte de forskellige administrative og praktiske opgaver mere kollektivt fremover, bl.a. gennem en ny fordeling af opgaverne mellem de forskellige medarbejdere og bestyrelsen.

Vi søger et menneske der:
– har et stort hjerte for børn, kærlighed og respekt for barnets væsen
– har et positivt, let og glad sindelag
– er robust og holder af at være ude i al slags vejr
– er stabil, fleksibel og kan arbejde selvstændigt
– er både praktisk anlagt og kreativ
– evner at leve sig ind i kulturen, stemningen og hverdagen på stedet
– er god til at samarbejde med kolleger og forældre
– kan lede og fordele arbejdet i samarbejde med kolleger
– kan samarbejde omkring udviklingsprojekter i institutionen
– er fantasi- og legefuld og holder af at synge og fortælle eventyr
– er ansvarsfuld

Stillingen ønskes besat af en uddannet Steiner pædagog eller en pædagog med ledelseserfaring, der er villig til at uddanne sig videre til Steinerpædagog. Ved evt. videreuddannelse må man påregne at bruge sin egen tid på Steiner deltidsseminariet. Uddannelsen er tilrettelagt så man kan gennemføre den sideløbende med sin beskæftigelse. Aflønning sker efter overenskomst med BUPL.

Ansøgning kan sendes via mail til stjernedalen@gmail.com eller den nuværende leder, Kirstine Enggaard, kan kontaktes på samme mailadresse, eller på telefon 29804758, hvis du vil vide mere.

Ansøgningsfrist er 15. august 2021.

For at ansøge til dette job send dine informationer til stjernedalen@gmail.com

2021-06-21T13:06:34+02:00juni 20th, 2021|Kommentarer lukket til Børnehaven Stjernedalen søger ny leder