Hjemmeside Specialklasserne i Ølsted

Brænder du for at undervise og arbejde specialpædagogisk på samme tid? Har du erfaring med udeliv, bevægelse/idræt og håndværksfag? Har du arbejdet med elever med autisme, ADHD, kravafvisende og til tider udadreagerende adfærd? Brænder du for at tilpasse din undervisning til elevernes overskud og ressourcer – lige netop den dag – så de kan ”gå med dig”?

Så er du måske vores nye barselsvikar i yngste klasse.

Ansættelsen er pr. 1. februar 2023 eller snarest herefter til 1. november 2023 med mulighed for forlængelse.

Vi forventer:

  • at du er uddannet lærer, og at du har kurser eller praktisk erfaring inden for steinerpædagogikken
  • at du har erfaring med specialområdet og særligt med autisme, ADHD og kravafvisende adfærd
  • at du er varm, robust, tydelig og autentisk i dit samvær med eleverne
  • at du både kan arbejde tæt med de andre lærere og pædagoger i teamet, og samtidig kan arbejde selvstændigt og tænke i alternative pædagogiske løsninger

I yngste klasse går 5 elever ml. 8 og 10 år, som alle har behov for specialpædagogisk støtte i undervisningen. Flere af dem har brug for alternative undervisningsformer, hvor vi især bruger uderummet. Her vil du have en rolle med undervisning ude på legepladsen og i vores lejr i skoven. Der vil også være mindre undervisningssekvenser i klasselokalet.

På skolen går 18 elever fordelt på 3 klasser. Foruden dig er der 6 lærere og 4 hjælpere, som er knyttet til de enkelte klasser/elever. Vi har alle et tæt pædagogisk og lærerfagligt samarbejde.

I Specialklasserne er det en vigtig del af vores arbejde at fordybe os i børnenes væsen, da vi arbejder ud fra Rudolf Steiners pædagogiske principper. Vi arbejder derfor også med selvopdragelse, som kræver en åbenhed til at se på sig selv i relationen til eleverne og sine kollegaer og til at udvikle sig.

Stillingen er på ca. 25 timer ugentligt + forberedelse.
Løn efter overenskomst.

Send din ansøgning senest d. 6. februar 20123 til: info@specialklasserne.dk
Mærk ansøgningen ’lærer’. Vi behandler ansøgningerne løbende, har du ikke hørt fra os senest d. 1. marts 2023, er stillingen besat til anden side, og vi takker for din interesse.

Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.specialklasserne.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til info@specialklasserne.dk